תהייה

Sharon_1

New member
תהייה

האם לכתוב בהזמנה (לגבי המקום) - "גן במוזיאון", מוזיאון תל - אביב, רמת אביב. או מה? זה ארוך מדי? אני יודעת שיש מפה, אבל בכ"ז - מה כדאי לכתוב בהזמנה עצמה? תודה

אתי@

New member
בלי "רמת אביב" ../images/Emo45.gif

מהשם "מוזיאון תל אביב" אפשר להבין שזה בת"א (מן הסתם). שם השכונה לא נחוץ!

רחלי1

New member
שרון...!

שימי לב - מוזיאון ארץ ישראל ולא מוזיאון תל אביב...שני מקומות שונים לגמרי, ואנשים עלולים להתבלבל!!!
בהצלחה

Sharon_1

New member
את בטוחה?!

כי שאלנו אותם והם אמרו - מוזיאון ת"א. מצד שני - מוזיאון ת"א זה יותר בלב ת"א, לא? אז אני חושבת שאת צודקת והם טועים. אולי גם הם לא יודעים איפה הם נמצאים?!... תודה בכל מקרה!!! יש לך טיפים לסגירה איתם? מתי אתם?

Sharon_1

New member
אז אולי כן כדאי לכתוב -

גן במוזיאון, מוזיאון ארץ ישראל, רמת אביב. מה את אומרת?

רחלי1

New member
זה הניסוח המדוייק ביותר -

מוזיאון תל אביב שוכן בשדרות שאול המלך, ואין שם שום אופציה לארועים. אנשים בארץ נוטים לבלבל בין השניים, וגם אנחנו נאלצים כל הזמן לתקן אותם, כדי שיגיעו למקום הנכון....

galitm

New member
לדעתי הכי טוב לכתוב:

"מוזיאון ארץ-ישראל, תל-אביב". וזהו. כולם יודעים שמוזיאון ארץ-ישראל זה ההוא ברמת-אביב, וגם אם לא - ההוא ליד ספריית אריאלה נקרא רק "מוזיאון תל-אביב" ולא "מוזיאון מארץ-ישראל". ושיר (?) צודקת גם לגבי זה שברור שבמוזיאון תל-אביב אין אופציה לאירועים, כך שמשתמע מכך שהכוונה למוזיאון ברמת-אביב. בהצלחה !

Sharon_1

New member
אני משערת שהתכוונת לרחלי...

בכל מקרה - אנשים לא יודעים שבמוזיאון זה או אחר אין אופציה לאירועים. אבל כשתמיד אמרו לי - מוזיאון ת"א - הבנתי למה הכוונה, ולא הגעתי בטעות לבית אריאלה... אבל אף פעם אי אפשר לדעת...

galitm

New member
אני חושבת שאין צורך לכתוב

"רמת-אביב". חוץ מזה, אתם מצרפים מפה להזמנות ?

למעלה