תהייה

סער אש

New member
תהייה

למה תמיד בנות שואלות: "אני עייפה?", "השמנתי?", "תנחש מה שונה בי?" אני זה אני זה אני זה. ואחר כך לא משנה מה עונים, אתן אף פעם לא מרוצות. אתם כל כך חסרות ביטחון? אתם מנסות לסחוט מחמאות? אתם נהנות לשגע אותנו? עשו טובה-אל תשאלו וזהו

זכוכיות

New member
כמה דברים,

א. "אתן" ולא "אתם. לשון נקבה. ב. מי ומתי שאלה אותך אם היא עייפה, איך לעזאזל אתה אמור לדעת, ואיך תשובה כלשהי עלולה להעליב? ג. כן. אנחנו חסרות ביטחון. אנחנו אנושיות. את ה"השמנתי?" "רזיתי" "הזין שלי קטן מדי" שמעתי גם מגברים, מה נראה לך שעניתי ומה הייתי אמורה לענות?

SkyWarp

New member
חחחחחח

"אני עייפה?" זה באמת חדש לי. לכותב השאלה: למה אתה שואל אם אנחנו נהנות לשגע אתכם? הרי אם אנחנו כ"כ חסרות ביטחון שמתעסקות רק בבעיות שלנו, למה שיהיה אכפת לנו מכם?

Piren

New member
חחח

דווקא חברה שלי כל הזמן שואלת אותי שאלות כאלו, והתשובה המיידית שלי היא "למה את שואלת אותי שאלות כאלו?" אבל אם כבר לעצבן, אז אלו הבנות שמכריזות, בלשון זכר, בצפייה ממך לפעולה כלשהי: "אני עייף", "אני רעב", "אני משועמם" ... אני עוד שנייה הולך אם את לא מפסיקה
אגב, מה ענית לשאלה על הזין הקטן?

Paranoid Eyes

New member
מה הקטע הזה

לדבר במין זכר... כאילו, לעזאזל אחד שעובד איתי קורא לי לחברה שלו "קטנצי'ק" בטלפון חחח ומדבר איתה במין זכר, וקול תינוקי.. גיזס!!!

L y c a n

New member
לא ציפיתי שתתוודאי דווקא כאן..

זה בסדר, לא נשנא אותך בגלל זה!

Piren

New member
בשביל זה אלוהים המציא

אלימות קשה... הדרך היחידה להפסיק התנהגות כזו

למעלה