תהייה...

נועם m

New member
תהייה...

איך אתם בהתחלה של קשר? אבל ממש בהתחלה... מהאלה שרוצים רק להתראות כמה שיותר, ותוהים מה הגבול בין הרבה טלפונים להתקרצצות של ממש; או שאתם מעדיפים לקחת את זה באיזי, להפגש מעט, ולראות צעד צעד לאן זה יזרום? ההתנהגות שלכם בהתחלה משתנה בהתאם לאדם ולסיטואציה, או שהיא פחות או יותר זהה? בסיטואציה כזו, אתם פועלים מלכתחילה לפי הרגש ולפי מה ש"מרגיש" נכון; או בוחנים כל צעד ופועלים בזהירות, מתוך פחד איך הצד השני יקבל את זה? וכדי שהנושא גם יתאים לפורומנו הקט- לדעתכם ועד כמה שיצא לכם לשים לב, יש הבדל בהתנהלות בין נשים וגברים בתחילת קשר? (אף פעם לא חשבתי שאני אכתוב הודעה דביקה כזו...
)

../images/Emo26.gif

אני נוטה להיות נלהב, אבל אני מאוד משתדל לצנן את עצמי, לא ידוע אם יש הבדל בין המינים בהתנהגות כ"כ..

אאאאממממממ

אני די משתנה בהתאדם לאדם ולסיטואציה... אבל אני תמיד נלהבת וצריכה שזה יהיה הדדי...לדעת שיש משהו...:) הבעיה אצלי שאני אוהבת לדעת ולהרגיש שיש לי מישהו..<חולת צומי> אבל לא בדביקות!!! בהתחלה אני יותר בקטע של לאט לאט ולראות לאן זה זורם.. <לאט אבל בטוח> אני נרתעת מהתקרצצות מהתחלה!! זה לא משאיר טעם של עוד לדעתי... לא חושבת שיש הבדל כי ראיתי את זה כבר לשני הצדדים... יש גם בחורים שהם בתחילת הקשר דביקים ומתקשרים כל היום חחח

../images/Emo41.gifחח אני קרציה../images/Emo9.gif אבל ממש נקצית

אבל רק בתוך תוכי.... אני לא אוהבת להראות את כל ההתלהבות כלפי חוץ.. זה לא בריא, במיוחד לא להתחלה של קשר.. אז אני מתאפקת כדי שהבחורצ'יק לא יבהל
אז מה שנראה כלפי חוץ - אני בסה"כ מתנהגת דיי בהדדיות... מתאימה את עצמי למה שהוא משדר.... לא שמתי לב להבדלים בין נשים לגברים במקרים כאלה... היה לי רק חבר אחד ב"ה...

למעלה