תהיתם פעם למה לפעמים קשה ליהיות לבד

• פותח הנושא zapww
  • פורסם בתאריך

zapww

New member
תהיתם פעם למה לפעמים קשה ליהיות לבד

וכי לחיים לא היו הרבה משמעות וסיבה ליחיות אילו היינו לבד בעולם?

השאה היא מזה לבד להגדרתך.

לבד, ללא שום קשר עם שום אנוש? לא נוכל להתקיים כי דרך החברה אנחנו מתפתחים. לבד, ללא בן זוג? אני חיה מצויין!

שושה 23

New member
בשבילי לבד

מסמל את השעות הקטנות של הלילה, להכנס לבד למיטה מבלי שאף אחד יחכה לי, זה בשבילי הכי לבד שיש. אבל בלבד יש הרבה כיף והרבה משמעות פתאום אתה מגלה את עצמך, את מי שאתה באמת, זה נותן תחושה של כוח, ולפעמים יש רגעים שאני מעדיפה להיות לבד, והסיבה לחיים היא אני עצמי, ולזה יש המון משמעות

אין לי מושג

כשהייתי לבד, חשבתי שזה הדבר הטוב בעולם וכך נועדתי לחיות. אחר כך פגשתי את בן זוגי וגיליתי שעוד יותר טוב לי. אבל לא זוכרת את עצמי סובלת לבד.

zapww

New member
לא, זה לא מה שאני מיתכוון ,

לבד זה בלי ליראות ולדבר עם אף אחד .מבודד. אנשים שחיים בעיר גדולה בטח לא מכירים את זה...

zapww

New member
בעיר גדולה תמיד יש אנשים חדשים

להכיר ,כך שזה פחות משעמם.

עיר גדולה

יש דברים כאלה - בדידות אורבנית וניכור אורבני. אין לי מושג אם זה מאיים כמו ניכור פיזי טוטאלי, אבל אם כל יום אתה רואה בדרך לעבודה אלפי פרצופים, זה לא אומר שיש לך חיי חברה.

מוותק

New member
אני לא בטוחה שהתכוונת לזה ממש אבל

אם תשים ילד קטן בבידוד, רק תתן לו דברים בסיסיים לחיות, הוא לא יתפתח להיות אדם נורמלי. ואם התכוונת לאנשים כמונו שכבר התפתחו, אז אני חושבת שאם זה יקרה למישהו לא בטוח שהוא ישרוד.. תלוי איפה הוא יהיה לבד - על אי בודד או בחדר סגור.. סתם הירהורים...

ילד קטן שיקבל רק דברים בסיסיים

בלי קבלת גירויים מהסביבה, לא יתפתח להיות לא נורמלי. הוא לא יתפתח בכלל.

מוותק

New member
"לא טוב היות האדם לבדו אעשה לו

עזר כנגדו" לדעתי,וכנראה שגם לדעתה או לדעתו (שם למעלה..) להיות לבד זה ממש לא טוב.כל החיים שלנו מתבססים על קשרים שאנו יוצרים עם הסביבה שלנו וככה הפכנו להיות מי שאנחנו וככה אנחנו ממשיכים להתפתח. כשאנחנו בלי בן זוג יש חלק מסויים שלא מתפתח אצלנו, לא מקבל כלום... ואז מחפשים דברים אחרים,במקומות אחרים... אז קשה להיות לבד, אבל כל עוד אנחנו חיים צריך תמיד למצוא משמעות, ואם איבדת משהו, אז תהיה משמעות חדשה, שונה אומנם, לחיים. צריך להנות מכל רגע בחיים ולקחת גם את הבדידות בפרופורציות, ולהאמין שיבוא יום ולא נהיה יותר לבד. אבל תמיד צריך לזכור שכשאדם קם בבוקר יש לו רק דבר אחד בטוח, וזה הוא עצמו, לבד. אז תאהבו את עצמכם.

אני כבר כ"כ הרבה זמן לבד...

לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית כבר 3 שנים ורק לאחרונה התחלתי להרגיש בודד. בעיקר בגלל הסביבה, כל החברים שלי עם חברות קבועות והם נמרחים לי מול הפנים וזה מבאס אותי חופשי.

2ודדה

New member
תוהה לגבי זה כל הזמן..

בעיקר מהסיבה שאני בקשר לא בריא כל כך ונורא מפחיד אותי הלבד..
מישהו הגיע למסקנות?

מוותק

New member
קשר לא בריא... זו המומחיות שלי...

לצערי... ומנסיוני האישי עדיף להיות לבד. את תגלי על עצמך כ"כ הרבה דברים טובים ותכירי את עצמך בצורה שלא היכרת עד היום או לפחות לא הכרת בזמן שאת נמצאת בקשר שאת נמצאת בו. אני אומרת לך מכל ה
שעדיף אבל ממש עדיף להיות לבד ובריאה מאשר עם מישהו בקשר לא בריא. ואם את צריכה זריקות עידוד אז אני ממש כאן!!

מוותק

New member
הכוונה היא שעדיף להיות

לבד מאשר בקשר רע.. ולא שבאופן כללי עדיף להיות לבד...

למעלה