תהליך אימון אינטרנטי חינם למאמנים..

תהליך אימון אינטרנטי חינם למאמנים..

עלה לי רעיון, בעודי ער באמצע הלילה, לתהליך מהנה ומלמד שאנו יכולים לשחק עימו כאן, בפורום. ובשביל שזה יעבוד ויהיה מעשיר ומהנה לכולנו, כדאי שיהיו משתתפים בתהליך הזה... ההשתתפות תבוא לידי ביטוי דרך שיתופים, רעיונות, הערות/הארות, הסתכלויות ומחשבות שעולות בכם ושאתם כותבים אותם בהודעות בשרשור. אני מאמין שמכיוון שיש כאן קהל גדול של מאמנים שמבינים שכדי להיות מאמן טוב עלינו להיות קודם כל מאומנים, יהיו מי שיקפצו על ההזדמנות וישתפו מניסיונם, מהתנסויותיהם, מחוויותיהם ומחוכמתם... האחרים אני בטוח שילמדו רבות רק מלקרוא את השרשור... בכדי שזה יצליח, אני רוצה לדעת את מי מעניין לקפוץ למים ולהשתתף בתהליך - באופן אקטיבי? (כאן בד"כ יש 3 סוגי תגובות: א. יהיו אלו שיאמרו "אני מוכן - אני מוכנה, קדימה תתחיל" - החלטיות ותעוזה מאפיינים את האנשים הללו ויהיה כיף ללמוד מכם. ב. יהיו אלו שיאמרו "אולי, תלוי מה זה ידרוש ממני, או מה אמור לקרות בתהליך" - בחינה של דברים לפני שנכנסים אליהם זו גם תכונה שיהיה כיף ללמוד ממנה. ג. יהיו אלו שיאמרו "עזוב אותי בחייאת, למי יש כוח לדבר הזה" - לדעת מה עיקר ומה טפל בחיים שלי עצמי, זו גם תכונה מעניינת אצל אנשים ושווה ללמוד מהם גם (אף על פי שמניסיוני, מאלה קשה ללמוד כי הם לא תמיד שם בשביל לשתף (-; ) אז לטובת אנשי תגובה ב' זה מה שאני מתכנן: בנל"פ ישנם 20 הנחות יסוד. היכולת של אדם לפעול מתוך מסגרת של הנחת יסוד כזו או אחרת מאפשרת לו עושר בתגובות שלו לכל סיטואציה - ולמי שיש יותר תגובות בסיטואציה נתונה - יש סיכוי רב יותר שהוא ישלוט בסיטואציה. (יותר מזה שיש לו רק תגובה אחת, זה בטוח). הרעיון שלי הוא להעלות כל פעם הנחת יסוד אחרת. ולעשות Exploration של אותה הנחת יסוד - לעומק, לרוחב, לגובה ובאלכסון. לראות כיצד זה בא לידי ביטוי בחיים שלנו, איפה אנחנו מזהים שכדאי לנו לפעול מתוך אותה הנחת יסוד ואנו לא ממש פועלים מתוכה, מה אפשר לעשות בעניין וכיצד לשנות אצלנו.. ואח"כ גם אצל אחרים וכולי... אז למי בא להצטרף לחגיגה ותהליך הלמידה וההתפתחות הזה? מיקי

tlingit

New member
רעיון מעניין ומסקרן

אני בעניין
(עכשיו נותר לך לחשוב אם אני מהסוג הראשון או השני...
ובעצם בשביל מה החלוקות?) ומה הסיפור שלך עם שינה
אתה לא אוהב לישון? או רק לא בלילות???

Y A R A

New member
גם אני בעניין- מוכנה לאמן ולהתאמן

לפני שנתחיל כדאי ליצור קווי הנחיה מקובלים על כולנו כדי ליצור סביבה בטוחה ונינוחה לאימון.

מצטרפת ואם אפשר, הערה קטנה-

פרשנויות...פרשנויות.. פרשנויות... אנחנו לא אמורים להיות שם. אנשים מסוג א' יגידו..... וזה אומר שהם.... ולכן כייף..... אנשים מסוג ב' יגידו.... וזה אומר שהם... ואולי גם... ולכן כייף ... אבל בתנאי ש... אנשים מסוג ג' יגידו... וזה אומר שהם.... אבל קשה.... והם לא תמיד... ואנחנו, הרי לעולם לא נדע מי... ולמה... אז בשביל מה להתחיל פניה יפה כזו בחלוקה ופרשנויות ? עכשו, בוא נקפוץ לבריכה ולא נפרש, אלא נעצים. בהצלחה ענת

נהדר, דקה לפני שנתחיל

כפי שהציעה Y A R A בואו נציע קווים והגדרות לתהליך... 1. אני אכתוב את הנחת היסוד, בלי הפירושים שלה וההסברים שלה. עכשיו, כל אחד מכם שיוסיף את הכללים / הגדרות / צורות הפעולה של המתאמנים / סגנון התגובות / מה כן, מה לא.. וכו' וניצור לעצמינו ביחד את שטח המשחק.. מיקי

מתי אתה מתכנן להתחיל? יש לי בעיית

מחשב ומחר יפורמט ובמקרה הטוב יחזור לעבוד תוך יום במקרה הרע יהיה צורך להחליף לו חלקים ואז לא אהיה פה לפחות עד יום שלישי אפשר להתחיל בפעמיים כי טוב?

אם אני תופס אותך לפני הפרמוט

אז אנחנו מתחילים ביום ראשון, היינו היום
ויש שבוע שלם של תגובות כך שיש מקום גם לך.. אם אני תופס אותך אחרי הפירמוט, בוא תשתתפי איתנו, כבר התחלנו (-;
מיקי

למעלה