תהליך הגירה

• פותח הנושא r678
  • פורסם בתאריך

r678

New member
תהליך הגירה

שלום לכולם אנחנו משפחה בתהליך ומסקרן אותנו לשמוע מאנשים איך היתה התקופה הראשונה הכונה אפילו כשמגעים האם יש תהליך מסוים בשדה תעופה למהגרים. מה עושים לאחר מכן מה הם הדברים הראשונים שכדאי לסדר? האם זה מלחיץ או מסובך לסדר עינינים משרדיים בטורנטו? תודה רמי

אז ככה

מנסיון אישי אני יכולה להגיד שכדאי מאוד להגיע לראות את המקום לפני שאתם סופית מהגרים לכאן(כמובן אם זה אפשרי), זה יעזור להפחתת ההלם הראשוני. לגבי סידורים ראשוניים אז זה תלוי אם אתם באים עם עבודה כבר מסודרת או לא. אם יש לכם עבודה שמחכה לכם פה אז הכל הרבה יותר פשוט: פתיחת חשבון בנק, השכרת דירה ומתן ביטוח רפואי ממשלתי מתאפשרים אם אתם מראים חוזה עבודה. אם אין עוד עבודה אז זה פשוט לוקח קצת יותר זמן, זה לא שזה בלתי אפשרי רק צריך למצוא פתרונות יותר יצירתיים. עוד דבר שצריך לקחת בחשבון זה קניית אוטו, בלי רישיון קנדי לא תוכלו לעשות ביטוח לאוטו וקבלת רישיון נהיגה בדרכים המקובלות לוקח כמה חודשים. אם יש עוד שאלות אשמח לעזור

r678

New member
../images/Emo51.gif

תודה על התשובה עדין אני צריך קצת סדר בדברים כתבת לי שבדרכים המקובלות לוקח זמןלקבל רישיון,האם יש דרכים לא מקובלות לקבל רישיון? האם פתיחת חשבון בנק היא רק אם יש לי מקום עבודה? אשמח לקבל עצות יצירתיים.

דרכים יצירתיות

פתיחת חשבון בנק אפשר גם בלי עבודה, אני חושבת שההבדל היחידי זה שכנראה לא תקבלו כרטיס אשראי אלא רק כרטיס כספומט. לגבי הרישיון אם לא רוצים לחכות כמה חודשים אז מזמינים את הטסט דרך מורה נהיגה ותמורת 120 דולר הוא תוך שבוע משיג לך טסט.

למעלה