תהליך ההתנדבות

d9777834

New member
תהליך ההתנדבות

אהלן,
אני אחרי תיכון, ואני בתהליך התנדבות שכבר אורך זמן רב (יותר משנה)... עברתי את כל התהליך בלשכת הגיוס(בחינות, רופא הלשכה וכו') והתיק שלי עבר לתא המתנדבים ב7.8, אני מתקשר אליהם כל שבוע והם אומרים שהרופא הראשי עדיין לא ראה את התיק ושהוא צריך לאשר את זה...
יש לי כמה שאלות:
1. כמה זמן אורך תהליך הבדיקה של הרופא, עד קבלת תשובה? (מנסיונכם)
2. אני מאוד מתעניין בתחום האלקטרוניקה המחשבים ותכנות... אילו תפקידים יתאימו לי כמתנדב? יש לכם הצעות?

תודה רבה :) מחכה כבר להתגייס ושהתהליך יזורז

noboya

New member
תהליך

שלום וברוך הבא!
1. רופא תא מתנדבים כמו כל רופא - רוב הזמן הוא רק התור, ברגע שהוא מתפנה אליך זה מהיר (תלוי כמובן בתיק הרפואי שלך - ולפני שאתה מתחיל לשתף, אנחנו פה לא רופאים ולא יכולים לקבוע או לדעת דברים מהסוג הזה).
2. רשמת שאתה מתעניין בתחום, האם יש לך נסיון? אם כן אתה יכול להפוך לתכניתן שחור. אם לא...או שתחפש עוד משהו שאתה אוהב או שתמשיך לשאול אנשים וככה תמצא משהו כזה.
3. המון המון בהצלחה!!

d9777834

New member
אהלן, תודה על התשובה :)

1.אוקיי
2. יש לי ניסיון - עשיתי 10 יח"ל אלקטרוניקה ומחשבים (בציון סופי של 97) וביניהם התמחות בתכנות! מקווה שיימצא לי תפקיד שמתאים לנתונים שלי וגם להעדפה שלי כמה שיותר.
3. תודה רבה !!

hillator

New member
תשובות

1. תלוי במקרה ובחומרת הבעיה.
2.תלוי במצבך הרפואי ובנתונית האישי ובידע הקודם שלך. יש כאלו ממש שפיצים שהגיעו להיות תכניתן שחור למשל, שזה כמו תכניתן רק בלי קורס תכנות

hillator

New member
לגבי תכניתן שחור

בד"כ מדובר על כאלו גאונים קטנים שעשו 15 יחידות מחשב.. וללא ההתנדבות סבר להניח היו מסיימים בתלפיות

למעלה