תהליך התנדבות שנמשך שנתיים

תהליך התנדבות שנמשך שנתיים

איך אפשר לזרז תהליך התנדבות אני נמצאת בתהליך התנדבות כבר שנתיים מ 2009 אני כבר כמעט בת 19 בקשת ההתנדבות שלי נמצאת אצל רוופא תא מתנדבים כדי שיאשר את ההתנדבות שלי באופן סופי יש לי גם תפקיד שמצאתי ואישרו לי להכנס אליו אני רק מחכה לאישור מהרופא ואז יכולה להכנס לתפקיד מה אפשר לעשות כי אני כבר מיואשת הטיפול בתיק שלי תקוע ואני חסרת סבלנות ! תודה

hillator

New member
מתי בפעם האחרונה

דיברת איתם? ואם אפשר לשאול (את יכולה לענות גם בפרטי) למה זה לקח שנתיים? הייתה בעיה מיוחדת? בברכה ואל יאוש

תשובה

לפני שבוע בערך והם אמרו לי שהרופא עוד לא התייחס לבקשה שלי זה ללוקח שנתיים בלי סיבה מיוחדת יש לי שיתוק מוחין אני הולכת עם הליכון זו הבעיה היחידה שיש לי לא משו שבגללו זה צריך להתעכב כל כך הרבה כי כל הרופאים שראו את תיק ההתנדבות שלי במשך התהליך אמרו שאני יכולה להתנדב בלי שום בעיה תודה שענית :)

hillator

New member
ככה

1. דבר ראשון תרשי לי להגיד שאני ממש מצדיעה לך שאת רוצה להתנדב וזה מאוד חשוב ובאמת יפה. 2. דבר שני, יתכן והם קצת לא ממהרים לחתום וחוששים כי זה לקחת אחראיות מאוד גדולה על בן אדם עם כסא גלגלים, אם יקרה לך משהו אפשר לתבוע את משרד הביטחון. 3. דבר שלישי, אני מנסה לברר לך על עמותה של שיתוק מוחין שאולי תוכל ללחוץ עליהם קצת לזרז את התיק 4. דבר רביעי ציינת שיש לך תפקיד נכון? אולי תדברי אם אותה יחידה שהם יפעילו לחץ. בכל זאת אם איזה סא"ל ירים אליהם טלפון.. בברכה

hillator

New member
מצאתי את

האתר של איל"ן, אם זה בסדר מבחינתך אני יכולה לפנות אליהם מחר

תשובה

כן אני מאוד אשמח תרשי לי להגיד לך תודה מכל הלב את ממש עוזרת! אני רק לא עם כיסא גלגלים אני הולכת עם הליכון !

למעלה