תהליך התנדבות

alonr212

New member
תהליך התנדבות

היי,
הגשתי בקשה להתנדבות, כבר הייתי בועדה רפואית בבסיס בתל השומר ואמרו לי שהכל בסדר. מה עכשיו? אני מחכה כבר יותר מחודש ולא קורה כלום, וחברים שלי כבר מקבלים תאריכי גיוס... ברור לי שתהליך התנדבות אמור להיות ארוך יותר אבל השאלה מה יקרה עכשיו.
תודה.

noboya

New member
בעיקרון - אישור רופא תא מתנדבים

התיק שלך מחכה בתור אצל הרופא של תא מתנדבים, כשהוא יאשר אתה מתחיל תהליך מיון.
עכשיו זה הזמן בשבילך לחשוב על כיוון לתפקיד שאתה רוצה, לשאול אנשים ואפילו ללכת לראיונות לא רשמיים ביחידות. (יש כאן בקישורים כמה יחידות שמציעות תפקידים טובים למתנדבים)
כל הכבוד על הבחירה בדרך ההתנדבות והמון בהצלחה בהמשך!!

alonr212

New member
בקשר לזימונים

כבר קיבלתי אחד ליחידה טכנולוגית של מודיעין שכתבו שם שמגיעים הרבה מתנדבים ליחידה. את הזימון קיבלתי כבר לפני הועדה. בקיצור אתה אומר שעכשיו פשוט לחכות?
יש סיכוי שאני אתגייס ב-2013 או שכבר פספסתי את המיונים?

hillator

New member
יש שישה

מחזורי גיוס למתנדבים בשנה
אם אושרה לך ההתנדות ע"י ד"ר אדם סופית והוא קבע לך פטורים לדעתי תגוייסי בחצי שנה הקרובה

עוד איזה חודש ככה אם לא יפנו אליך תתקשר לנדנד קצת לתא מתנדבים

בברכה

noboya

New member
נכון לעכשיו הגיוס שלך תלוי בשני דברים

א. אישור סופי להתנדבות של דוק. אדם (רופא תא מתנדבים).
ב. שיבוץ סופי.

לגבי האישור הדרך היחידה לקדם את זה היא להתקשר (והרבה) לתא מתנדבים.

לגבי השיבוץ אין דרך רשמית להתמיין לשתי יחידות (ניסיתי, פשוט התקשרו אליי מתא מתנדבים ושאלו אותי עם מה אני מעדיף להמשיך) אבל אם יש קשר אישי תמיד אפשר לנסות לדבר עם אנשים קודם (ואז נשאר רק קטע פורמאלי במקרה שהיחידה שאליה אתה מתמיין מחליטה שלא מתאים לה).

בהצלחה!

alonr212

New member
מיונים

בדיוק היום התקשרו אליי מהיחידה הטכנולוגית ואמרו לי שהמיונים יתחילו רק בינואר. מישהו יודע כמה זמן זה אמור לקחת (במידה ואני מתקבל)?

hillator

New member
תלוי במודיעין

בד"כ חצי שנה מיונים כי דרוש סיווג שלוקח עד 3 חודשים

למעלה