תהליך התרת התנדבות - חייבת מענה

Hadas2695

New member
תהליך התרת התנדבות - חייבת מענה

היי לכולם!
התנדבתי לפני כמעט שנה על סעיף צליאק. אני בתפקיד סזיפי אבל די מגניב. כבר מזה חצי שנה אני סובלת המון מכאבי בטן נוראיים, מגיעה ותורמת ככל הניתן גם כאשר אני לא מרגישה טוב... היו פעמים שהייתי בגימלים (בממוצע פעמיים בחודש-חודשיים ליום-יומיים). האינסטיביות, השעות וגם החונק של השירות כבר מעמיסים עלי זמן רב, חוויתי המון מבחינה חיובית וגם שלילית, נאבקתי בעצמי להמשיך... אבל הבטן החמירה יותר ויותר. לא ידוע אם זה מלחץ נפשי או פשוט דלקת שמחמירה עקב הצליאק (ואני מקפידה). לאחר כמה ביקורים, רופא המשפחה שלי המליץ לי להשתחרר והביע את התמיכה שלו בכך שיכתוב מכתבים ומה שדרוש. בנוסף, שבוע הבא יש לי בדיקה של גסטרו וקלונסקפיאה. קיבלתי את ההחלטה, ואני עומדת לנהל עם המפקדת שלי שיחה על כך שאני רוצה להשתחרר מסיבות רפואיות כמה שיותר מהר (עם כל הלחץ ואי נעימות שבדבר).
עוד חודש יהיה לי פז"ם של שנה ולכן הבנתי שאקבל את התנאים המלאים על שירות מלא.
רציתי לשאול איך הולך התהליך של התרת התנדבות והאם אתם מאמינים שיילך בסדר וחלק? איך זה עובד כל הוועדות והכל?

תודה למענה מהיר...

liavavraham

New member
התרת התנדבות

היי הדס,

ראשית, תרשי לי להגיד לך משהו חשוב מאוד - הבריאות קודמת לכל!

עפ"י הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים, חייל משוחרר הזכאי לתנאים הוא חייל ששירת לפחות 12 חודשים (או פחות מטעמי בריאות), ולכן גם אם תשתחררי לפני שמלאה לך שנה בצה"ל, עדיין תהי זכאית להטבות ולתנאים של חייל משוחרר.

המצב הרפואי נבחן שוב מחדש על ידי רופא מדור המתנדבים, מומלץ להביא חוות דעת עדכניות.

שיהיה בהצלחה ורק בריאות!

למעלה