תהליך קבלת ויזת עבודה מארה"ב

תהליך קבלת ויזת עבודה מארה"ב

האם לצורך כך צריך שגרירות? או האם ניתן לעשות את התהליך גם בקונסוליה קנדית. האלטרנטיבה יכולה להיות בעייתית - נסיעה לעיר כמו BUFFALO או ניו יורק. ומה קורה אם צריך מספר ביקורים בשגרירות??

מי שעובר במעב יבשתי לא ממש צריך לעבור

בשגרירות, במיוחד אם המקצוע לא דורש בדיקה רפואית. פשוט באים עם ה LMO ואפליקיישן מלא, משלמים 150 דולר ונגמר.

אבל יש לי דרכון ישראלי...

איך מקבלים ויזת עבודה אם לא דרך השגרירות? ואני כן צריך בדיקה רפואית..

מי שפטור מבדיקות רפואיות בא לקנדה ובנקודת

הכניסה מקבל את רישיון העבודה שהוא ויזה של תושב זמני. זה מונפק על ידי פקיד ההגירה בגבול. (בדיקות רפואיות נדרשות למי שעוסק בחינוך, בטיפול בחולים, ובמזון) מי שזקוק לבדיקות רפואיות צריך ללכת לשגרירות עם ה LMO , תעודות ההשכלה, דרכון בתוקף, מכתב מהמעסיק והסכם עבודה. יקבל מספר תיק, וצריך ללכת לרופא. עיבוד התוצאות לוקח תקופה מסויימת, בדיקות לרישיון עבודה הן יותר זריזות מבדיקות הגירה, אבל לא ברור לי כמה יותר זריז. אפשר לעבור את התהליך כמעט בכל קונסוליה קנדית, אבל אתה צריך לבדוק לפני שאתה הולך. יש בוושינגטון DC ויש בבאפאלו בטוח בקונסוליות אחרות צריך לברר. ואתה צריך לברר (ב אי מייל או בטלפון) שקונסוליה קנדית תסכים לטפל בתייר מישראל. אם אתה על ויזה מסוג B לא בטוח שתטופל, כדאי לבדוק מראש. אם ה I-94 שלך כבר לא בתוקף, אתה צריך לעבור את התהליך בארץ אחרת אתה עלול לאבד את כל עולמך.

למעלה