תהנו מהמערכת הבאה כי אחכ האפיקיות נעלמת עד להודעה חדשה

guprnds

Active member
המערכת הבאה עוד חמישה ימים. קצה הטווח - עשרה ימים. זאת אומרת שלא רואים אפיקיות שלושה ימים אחרי שהמערכת הבאה מסתיימת. באמת אסון.

refael22

Member
המערכת הבאה עוד חמישה ימים. קצה הטווח - עשרה ימים. זאת אומרת שלא רואים אפיקיות שלושה ימים אחרי שהמערכת הבאה מסתיימת. באמת אסון.
חודש של אפיקיות מאוד היגיוני שהמצב ישתנה.

אפס ממ באשקלון. המערכת הכי גרועה שראיתי. אפס ממ וגם השבוע זו מערכת. צפונית. מדי. כל המודלים נכשלו לפה צפו 20 עד 30 מ''מ בפועל אפס. איסי היחיד שלא צפה כלום . בקיצור. היה הזדמנות לקבל נובמבר היסטרי בסוף סתם נובמבר. מעל הממוצע. וחלק מהעיר. עדין שחוו. ומתחת לממוצע. לי זה מריח כמו שנת 99 הארטרה

refael22

Member
אפס ממ באשקלון. המערכת הכי גרועה שראיתי. אפס ממ וגם השבוע זו מערכת. צפונית. מדי. כל המודלים נכשלו לפה צפו 20 עד 30 מ''מ בפועל אפס. איסי היחיד שלא צפה כלום . בקיצור. היה הזדמנות לקבל נובמבר היסטרי בסוף סתם נובמבר. מעל הממוצע. וחלק מהעיר. עדין שחוו. ומתחת לממוצע. לי זה מריח כמו שנת 99 הארטרה
לא יודע אם אפס אבל כשהיום הגעתי לשם אכן השמש זרחה

refael22

Member
המערכת של רבעי גם צפונית מדי. לא היתי בונה עליה. לצפון. הנגב כנראה יסימו חלקם מתחת לממוצע. לי היה מזל איכשהו שהצלחתי לגרד בשתי מערכות כמות סבירה
לדעתי היא תהיה הרבה יותר טובה למרכז מהמערכת הנוכחית

צדיק1986

Active member
אחלה בחלה.
העיקר שהטמפרטורות יעמדו במקום לאורך זמן.
נמאס מזה שהן לא נסגרות על עצמן.

lovernn

Member

[ שטיות במיץ גזר אנחנו לא מרוכסים אין שום רמה מעל רוסיה חלאס הגשם לא עוזב אותנו תהיה הפסקה של כמה ימים בחנוכה הגשם חוזר אתה תלמד אותי אסון עלקקקקקקקקקקקקקקק​

guprnds

lovernn

Member

צדיק1986 למה הן לא נסגרות על עצמן כי זה סתיוווווווווווווווווווווווווווווווווו עכשיו לאט לאט מתקרבים0 לחורף כמה פעמים אני יסביר לך את זה​

גפס לסוף החודש שובר את החסימה שיושב עלינו לכמה ימים.... זה רחוק מאוד, אבל חשוב המגמה.

למעלה