תהנו מהניטור ומהכוח הזמני שניתן לכן

ג ר י ת

New member
תהנו מהניטור ומהכוח הזמני שניתן לכן

רק זיכרו, הניטור הוא לא לעולם!!!!!!!!! אנחנו מחכים לכם בפינה וליום הראשון שבו יוסר הניטור. לא ננוח ולא נשקוט עד שתחזירו את המפתחות ותמונה הנהלה נקיה מכל רבב ולא רודנית!!!!!!!!!! כי הנתינה צריכה להיות ממקום טהור ולא מהמקום ממנו אתן באות. זה שאתן נשארות פה למרות הכל ולמרות מה שנאמר על ידי טובי החברים פה ועמודי התווך רק מראה על הרמה ממנה אתן מגיעות. לו היה לכן טיפת כבוד עצמי היתן מבינות שלא רוצים אותכן פה כמנהלות ולא הייתן נותנות לפורום הזה להגיע לאן שהגיע. תתבישו לכן!!!!!!!! אנחנו מחכים בשקט עד שיוסר הניטור!!!!!!!!! ונמשיך עד אשר תצאו מההנהלה והחברים יאחדו כמקודם!!!!!!!!! ברור שלא תפרסמו את ההודעה הזו, אבל מספיק לי שתדעו שאנחנו מחכים בצד לשעת כושר. אתן עוד תחזירו את המפתחות!!!!!!! רק חבל שזה נעשה בדרך שכזו שרומסת לכן את הכבוד העצמי עד אפר.

miryams

New member
אה...חופש הביטוי...

יש חופש התבטאות,קללות והכפשות נגד אנשים שלא נמחקות.לעומת זאת,כשכותבים אמת,ההודעות נמחקות והכותב נחסם. גרית,מסכימה למה שכתבת.

cial 1

New member
מימי חמודה צהריים טובים לך

רק לידיעתך אני כאן הכי הרבה הוחפשתי. והאחרונה היתה זו הגב' רותה? חדגורית על מה לא יודעת לא היה כן כך מגיע לי. ועוד לקומונה אצלך? אני הגבתי לה נכון כתגמול כךהודעתי מיד נמחקה ונחמתי על האוולות שלכם שם. למה אני רק רציתי להבהיר שכאן אתם נתנים להחפיש ושם אתם מנערים את תגובת ההצדקה על כול החפשה. ושמי עולה כאן חני בחגיגות. זה הוא הפשע. שם אדם נקמן אדם שין לו מעצורים. ולך אדון אביהוא נסה לכנס לקומונה בניק אחר. ורק תתן תגובה הכי יפה לא תגובתך מיד תעלם ואם תנסה עוד תגובה אז גם תחסם. וזה על דברי נועם נכון שיש בהם גם נימוק למה ולמה כך נעשה באדם טוב וחבר שהיה בקומונה. רק ראה את ה3 התגובות כאן האחרונות והם מהקומה . מה הם רוצים. להרו ורק להרוס חבל שכך ובאמת זו הודעתי האחרונה בנושה זה. ימים טובים לך נירה63 ולך אדון אביהוא יש לתת כבוד אחד לאחד ועזוב את הנקמנות עוד לא הבנתי בחיים שלי שיש מקום טוב כזה. ויש המנצים אותו רק לרעה. חני ורק לי מותר לכתוב את שלי. יום הכי טוב כאן ועד ימים וזמנים טובים כאן.

Avihu S

New member
עצוב לי

שאת מתעקשת להתנהל בצורה הזאת. כל כך הרבה איומים, כל כך הרבה כעס והכפשות. הפורום הוא לא מקום לרוח רעה שכזו, ולכן אבקש ממך לחדול ממנה ולהוכיח אחת ולתמיד שאת פועלת מתוך רצון טוב לתת ולתרום. המקום לתרום ולתת, לפתוח את הלב ולהתעלות מעל האגו שלנו הוא כאן. אני קורא לך באמת, להוריד את החומות ואת הכעסים ולהזכר למה מההתחלה נכנסת לכתוב בפורום(אני מאמין שזה לא היה כדי לגרום צער לאחרים). הודעות נוספות בשרשור הזה, שיחרגו מתקנון השימוש בפורום ימחקו. לא בגלל שאסור להביע דיעות או לכעוס, אלא בגלל שיש צורה ודרך לכל דבר.

דני 12

New member
אביהו הפורום לא נמצא בניטור

למה לא חוסמים את האנשים עם כל הרעים שרק רוצים מירבות די מספיק.............. נירה ונעמי ואיבהו ישארו מנהלים ולמי שיש בעיה שלא יכנס יש פורומים דומים לזה תלכו לשם

cial 1

New member
נעמי ונירה63 ראי מה תגובה של דני.12 רוצה.ממני

לו רק היה אפשרי לתת תגובה מתרובתת ממך דני 12 אני שלחתי לך ברכה ולא את האנשים האלה נכון מי שרע לתת לו ניטור. ועוד ניטור מתנה אז בבקשה ממך לא להכליל כאן את מי שנוח לך כי זה ריקוד על חשבוני לשני המקומות. אני פעם אחרונה כאן רואה עוד תגובה המקוונת אלי אני עוזבת עם הרבה כבוד וראש מורם כמו כול אדם מתורבת. סליחה גם על הנימוק וגם שהודעתי מתחת להודעתך 12 או 13 הכול בסדר. ואני זו חני האחרונה שפגעה כאן ורצה רע למקום אבל יש אנשים מפוצלים וזה זכותם אבל לא על חשבון חני הטובה וגם הכי טובה ערב טוב חני

אביהוא... עצוב לך?

אם כל הכבוד לך, ויש כבוד! המניעים שלך ביושבך ליד שולחנך בתפוז תוך קבלת משכורת על כך (ואין כל פסול בזה, שלא תבין אותי לא נכונה) אבל מניעיך שונים לאין שיעור ממניענו אנו. אני לא מסכימה עם הסגנון של גרית ואחרים כלל וכלל אבל תוכן הדברים נכון מילה במילה. החשבת איך הם מרגישים? איך הם כועסים ופגועים? (ושוב- אין זה מצדיק כלל וכלל סגנון כתיבה שכזה! אבל מעבר למילים ישנו מסר ולפעמים צריך לנסות ולקרוא את התוכן ולא את המילה כפשוטה ואם הייתם עושים זאת הייתם מבינים שהאדמה בוערתתת! והלב של אנשים רבים פה פגוע ושבור!) אנחנו קבוצה לא מבוטלת של תורמים, רכזים לשעבר, משנעים (כן..כן... גם אם יזכירו פה שמות כאלו ואחרים אין זה אומר שהם חפצים להכנס לפורום במצבו זה---> מישהוא עצר לרגע ושאל את עצמו - "למה ?" ) לאיפה נעלמו עמודי התווך של הפורום הזה? כשדובר על מנהלים מבחוץ כמו שלום ורונה עשינו להם את המוות עד שהוחלפו וכל זאת כי התאגדנו במחאה על פגיעה בחבר וכעת... חברים רבים נפגעו, נעלבו והדירו רגליהם מפה ואין מענה מהנהלת תפוז ? הכיצד? לא יתכן שאני אדיר רגלי מפה ולא אכתוב פה מילה אבל מאחורי הקלעים אמשיך לעזור ולתמוך במשפחות רבות- לא עוד! אני רוצה להציע עזרה לעוד רבים אחרים מבלי להתחבא מאחורי הקלעים ולא אעשה זאת כל עוד הניהול הוא כפי שהינו היום. אין במה שאני אומרת ולו במילה בכדי לפגוע חלילה בתרומתן של המנהלות אבל בין להיות תורם מדהים, תומך מעולה, משנע מקסים וכד' לבין להיות מ-נ-ה-ל ומנהל טוב על כמה וכמה, המרחק עצום!!!! אז מה אתה חושב שעובר עלי..עלינו...? אני כותבת לך פה קבל עם ועדה שאני ורבים מחברי נעשה כל שביכולתינו לקבל את הבית שלנו חזרה, בלי הפתיל הקצר שיש פה לאנשים, בלי קללות, בלי גידופים. אנחנו רוצים פתרון! פתרון אמיתי שמתאים גם לנו ולא פוגע חלילה בעשייה של אף אחד. אני לא אגזים ואומר שזו הפעם הראשונה שאני מביעה את דעתי בפרהסייה (כמו שראית אני לא כותבת בפורום מאז הצהרתי זאת בפני מי שהודעתי לו את זה) וברור לי שאם ארצה למנף זאת לעשייה מאחורי הקלעים בה אני מסבירה לחברים שלי למה אמרתי וכתבתי את זה הרי שמספר המשתתפים פה ימשיך וירד. האם זו כוונת תפוז? "להרוג" את הפורום? האם המנהלות בטוחות שזה מה שהן רוצות לעשות? להביא לקרע כזה? להמשיך את המלחמה (המאוד מיותרת) הזו? אני רוצה פתרון למאווים שלי ואם תפוז לא מסוגל לפתור את הבעיה הרי שאני שומרת לי את הזכות לפנות לכל מי שיוכל לעזור לי בדרגים הכי בכירים שיש על מנת שבעייתינו תפתר או שיפתחו לנו פורום נוסף או שהניהול יועבר למישהוא אחר שמקובל על רובנו ותאמין לי שלצערי הרב זו תהיה מלחמה מיותרת שמזכירה לי מלחמות גירושים שבה בני הזוג רבים כל כך וכולם מפסידים וכל זאת בגלל עקשנות ושיכחה- למה שיכחה? כי הם שכחו שהם כל כך אהבו פעם עד שרצו להתחתן זו עם זה. וכעת אני מרגישה קצת כמו בגירושים שכאלו (בלי עין רעה...) שאנחנו רבים כל כך וכועסים ופגועים ומעליבים ונעלבים עד שכולנו שוכחים שהפורום הזה חי ונשם בגלל מטרה משותפת שהיתה לכולנו וכל זאת על מה? על גחמה של ניהול? על צבע כחול? על יוקרה? היכול להיות שאנו כאלה אטומים לצרכים של כולנו? של המשפחות? של החברים? עד כי היוקרה והטייטל סינוורו עינינו עד לעיוורון מוחלט? אני כותבת לכם היום בדיוק מה שכתבתי בזמנו לשלום ורונה- כבוד ויוקרה לא לוקחים! כבוד ויוקרה מקבלים וזוכים בו ! אני מכבדת את העשיה אבל מבקשת מהמנהלים לוותר לאלתר על היוקרה כי אינה עושה עימם חסד ולהעביר את השרביט למי שמסוגל לעשות זאת בדרך אחרת ואז הבית יחזור להיות בית עם כל החברים. זהו- סיימתי את המונולוג שלי ושוב- מצטערת אם פגעתי במישהו אבל לפעים חייבים לעשות מעשה ולנקוט עמדה אחרת מאוחר מדי

איתי 85

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo55.gif../images/Emo128.gifנעמי ונירה ישארו מנהלות

מאמאסאן

New member
גרית- מה שאת כותבת נשמע רע ומאיים

אל תכתבי מיטב האנשים כאן לא רוצים אתכן פה את הרי לא מכירה את כולם, אני דוקא קיבלתי שיתוף פעולה מושלם מנירה ונעמי ואני מהתורמות, לא מהמבקשות, אז מנין הבטחון בדבריך? לארוב למישהו בפינה, לחכות בצד לשעת כושר? למה לא לירות בהן וזהו? לשכור שכיר חרב? זו התססה, והמרדה, וזה נורא בעיני. הגיע הזמן להרגע, הן כבר הודיעו על פרישתן מהניהול אבל מותר להן להיות חלק מהפורום בפעילות העשיה, להפך, זו גדלות רוח אמיתית!

למעלה