אביהוא... עצוב לך?
אם כל הכבוד לך, ויש כבוד! המניעים שלך ביושבך ליד שולחנך בתפוז תוך קבלת משכורת על כך (ואין כל פסול בזה, שלא תבין אותי לא נכונה) אבל מניעיך שונים לאין שיעור ממניענו אנו. אני לא מסכימה עם הסגנון של גרית ואחרים כלל וכלל אבל תוכן הדברים נכון מילה במילה. החשבת איך הם מרגישים? איך הם כועסים ופגועים? (ושוב- אין זה מצדיק כלל וכלל סגנון כתיבה שכזה! אבל מעבר למילים ישנו מסר ולפעמים צריך לנסות ולקרוא את התוכן ולא את המילה כפשוטה ואם הייתם עושים זאת הייתם מבינים שהאדמה בוערתתת! והלב של אנשים רבים פה פגוע ושבור!) אנחנו קבוצה לא מבוטלת של תורמים, רכזים לשעבר, משנעים (כן..כן... גם אם יזכירו פה שמות כאלו ואחרים אין זה אומר שהם חפצים להכנס לפורום במצבו זה---> מישהוא עצר לרגע ושאל את עצמו - "למה ?" ) לאיפה נעלמו עמודי התווך של הפורום הזה? כשדובר על מנהלים מבחוץ כמו שלום ורונה עשינו להם את המוות עד שהוחלפו וכל זאת כי התאגדנו במחאה על פגיעה בחבר וכעת... חברים רבים נפגעו, נעלבו והדירו רגליהם מפה ואין מענה מהנהלת תפוז ? הכיצד? לא יתכן שאני אדיר רגלי מפה ולא אכתוב פה מילה אבל מאחורי הקלעים אמשיך לעזור ולתמוך במשפחות רבות- לא עוד! אני רוצה להציע עזרה לעוד רבים אחרים מבלי להתחבא מאחורי הקלעים ולא אעשה זאת כל עוד הניהול הוא כפי שהינו היום. אין במה שאני אומרת ולו במילה בכדי לפגוע חלילה בתרומתן של המנהלות אבל בין להיות תורם מדהים, תומך מעולה, משנע מקסים וכד' לבין להיות מ-נ-ה-ל ומנהל טוב על כמה וכמה, המרחק עצום!!!! אז מה אתה חושב שעובר עלי..עלינו...? אני כותבת לך פה קבל עם ועדה שאני ורבים מחברי נעשה כל שביכולתינו לקבל את הבית שלנו חזרה, בלי הפתיל הקצר שיש פה לאנשים, בלי קללות, בלי גידופים. אנחנו רוצים פתרון! פתרון אמיתי שמתאים גם לנו ולא פוגע חלילה בעשייה של אף אחד. אני לא אגזים ואומר שזו הפעם הראשונה שאני מביעה את דעתי בפרהסייה (כמו שראית אני לא כותבת בפורום מאז הצהרתי זאת בפני מי שהודעתי לו את זה) וברור לי שאם ארצה למנף זאת לעשייה מאחורי הקלעים בה אני מסבירה לחברים שלי למה אמרתי וכתבתי את זה הרי שמספר המשתתפים פה ימשיך וירד. האם זו כוונת תפוז? "להרוג" את הפורום? האם המנהלות בטוחות שזה מה שהן רוצות לעשות? להביא לקרע כזה? להמשיך את המלחמה (המאוד מיותרת) הזו? אני רוצה פתרון למאווים שלי ואם תפוז לא מסוגל לפתור את הבעיה הרי שאני שומרת לי את הזכות לפנות לכל מי שיוכל לעזור לי בדרגים הכי בכירים שיש על מנת שבעייתינו תפתר או שיפתחו לנו פורום נוסף או שהניהול יועבר למישהוא אחר שמקובל על רובנו ותאמין לי שלצערי הרב זו תהיה מלחמה מיותרת שמזכירה לי מלחמות גירושים שבה בני הזוג רבים כל כך וכולם מפסידים וכל זאת בגלל עקשנות ושיכחה- למה שיכחה? כי הם שכחו שהם כל כך אהבו פעם עד שרצו להתחתן זו עם זה. וכעת אני מרגישה קצת כמו בגירושים שכאלו (בלי עין רעה...) שאנחנו רבים כל כך וכועסים ופגועים ומעליבים ונעלבים עד שכולנו שוכחים שהפורום הזה חי ונשם בגלל מטרה משותפת שהיתה לכולנו וכל זאת על מה? על גחמה של ניהול? על צבע כחול? על יוקרה? היכול להיות שאנו כאלה אטומים לצרכים של כולנו? של המשפחות? של החברים? עד כי היוקרה והטייטל סינוורו עינינו עד לעיוורון מוחלט? אני כותבת לכם היום בדיוק מה שכתבתי בזמנו לשלום ורונה- כבוד ויוקרה לא לוקחים! כבוד ויוקרה מקבלים וזוכים בו ! אני מכבדת את העשיה אבל מבקשת מהמנהלים לוותר לאלתר על היוקרה כי אינה עושה עימם חסד ולהעביר את השרביט למי שמסוגל לעשות זאת בדרך אחרת ואז הבית יחזור להיות בית עם כל החברים. זהו- סיימתי את המונולוג שלי ושוב- מצטערת אם פגעתי במישהו אבל לפעים חייבים לעשות מעשה ולנקוט עמדה אחרת מאוחר מדי