תהנו http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=478421
L lollapalooza New member 14/12/03 #2 אכן נהניתי כריך פרושיאנטה... נשמע נפלא. אפשר לטעום ותראו איזה תמונה מקסימה קיבלתי היום.
ג גברת פלפלת האחת New member 16/12/03 #6 חחחחח אני מכירה את התמונה הזאת יותר מחודש... ואם את כ"כ רוצה לטעום.........חחחחחחח את לא יכולה.... no one can.... even me
חחחחח אני מכירה את התמונה הזאת יותר מחודש... ואם את כ"כ רוצה לטעום.........חחחחחחח את לא יכולה.... no one can.... even me
L lollapalooza New member 16/12/03 #7 אני רוצה../images/Emo70.gif רוצהההההההה../images/Emo70.gif רק ביס אחד... קטן... מכריך הפרושיאנטה שלי... נווווווווו אל תהיו רעים...
אני רוצה../images/Emo70.gif רוצהההההההה../images/Emo70.gif רק ביס אחד... קטן... מכריך הפרושיאנטה שלי... נווווווווו אל תהיו רעים...
ג גברת פלפלת האחת New member 20/12/03 #8 זה לא אנחנו שרעים... זה העולם הכל כך לא צודק הזה... טוב, אני זזה, הוא קורא לי.... גרררררר ביי לכולם..
זה לא אנחנו שרעים... זה העולם הכל כך לא צודק הזה... טוב, אני זזה, הוא קורא לי.... גרררררר ביי לכולם..
D dafnaleh New member 14/12/03 #3 גם לאר אי אם המצויינים היתה אותה הבעיה. הם היו חתומים עם שתי חברות תקליטים שונות, ולכן לא יכלו להוציא דיסק גרייטסט היטס רציני.
גם לאר אי אם המצויינים היתה אותה הבעיה. הם היו חתומים עם שתי חברות תקליטים שונות, ולכן לא יכלו להוציא דיסק גרייטסט היטס רציני.