תהרגו אותי וזהו

h e n y

New member
תהרגו אותי וזהו../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

ראיתי רק את הסוף את הפרידה
אולי תסבירו לי מה קרה
למה נגמר
מה קרה כול הפרק
{דרך אגב נכון מה שג'ק אמר על פינץ- מתחת לכול השכבה התחמנית
מסתתר חמוד
- ואני מצאתי אותווו
}

לירונר

New member
הנינה הזו ../images/Emo99.gif

הרס אותי כשהוא אמר לה "את יודעת מה אני הכי אוהב בך
" והיא ענתה לו "זה התחת שלי, נכון
כולם אומרים שהם אוהבים אותו"
וג'ק היה ממש אחלה גבר, וזה ממש ריגש אותי שהוא יצא בסוף מהדלת ולא מהמנהרה הסודית שלו. וקווין ממש הפחיד אותי כשהוא צעק על פינץ' (והוא היה לבוש כמו זהבה
) ואליוט הבכיין הזה (" 'ג' זה בשביל ה
") ופינץ' הלקקן המתוק הזה ("אני אאסוף לך את הכביסה"). ומאיה המכוערת (עם הציצים
) ונינה והנשיקה הצרפתית שלה עם ג'ק ("אני יודעת איך להיפרד"). ואני שואל את עצמי.... איפה לעזעזאל הבחורה החדשה והמעצבנת

h e n y

New member
סתכל למטה ותבין../images/Emo26.gif

אולי משהו לעזעזל יענה לתשובות שלי

באמת איפה הבת החדשה?

מה היא נעלמה פתאום? ותהיה עוד עונה לתוכנית? עכשיו זאת הייתה השביעית נכון?

אליוט פשוט קרע אותי!!!!!!!!!

זה היה משחק ממש מעולה מצידו, זה קודם כל. ואיזה קורע הוא היה!! איך שהוא כל הזמן "אני מוכן עכשיו" וישר בכה! זה היה פרק פשוט מעולה!! השחקנים שיחקו ממש ממש מעולה, והתסריט היה גאוני! ולחן: זה היה פרק הסיום שבו ג'ק אמר שהוא החליט להתפטר ממשרתו בתור מנכ"ל בלאש, ושהוא נותן למאיה את המשרה. העובדים עשו לו מסיבה וכשהוא ראה אותה הוא ישר נכנס לחדר שלו ולא היה מוכן לצאת. ה"חבורה" (לא מצאתי משהו יותר מאגניב ומתאים מהמילה הזאת) נכנסה לחדר דרך פתח סודי ובערך משם כבר ראית, לא?

היה את כל הקטע של הפרידה כבעיקרון..

ממש בהתחלה הם נכנסו אחד אחד, אז כל פעם כשג'ק סיים לדבר עם מישהו ורצה לצה הוא התנגש בו, ואז הם התחילו להיפרד ו...זהו... בערך

h e n y

New member
תודה../images/Emo8.gif

זה בטוח העונה האחרונה
אין יותר עונות
אני לא יהנה מפינץ שלי יותר

לא בטוח

פעם פירסמו פה כתבה שהייתה ב-ynet שבה אמרו שזאת העונה האחרונה, אבל פרק הסיום נבנה בצורה כזאת שאם בסופו של דבר יחליטו להחזיר את הסידרה, זה יהיה אפשרי (כמו שבטח ידוע לך, יש סדרות שפרק הסיום שלהם הוא סיום מוחלט, וגם אם ירצו להחזיר, זה יהיה נורא מסובך להחזיר אחרי פרק הסיום)

למעלה