תהרגו אותי שאני לא עוקב...

dorido

New member
תהרגו אותי שאני לא עוקב...

אבל מתי פוקימון החדש התחיל!? ומתי זה משודר?

livnatkris

New member
ב- 26.7 זה התחיל ../images/Emo29.gif

משודר כל ראשון עד שישי. בראשון עד חמישי בשעות 9.25 ושידור חוזר ב6 בערב וביום שישי רק ב-9.25 אין שידור חוזר!

CibiHeart92

New member
נצל''ש

מישהו שם לב לשירשור הדיון הענק של פוקימון שנפתח במנגה ואנימה?

ff4

New member
השירשור הזה שמישהו אמר שיכול להיות

שיביאו נאורוטו לערוץ 6?

Houndour

New member
את הסדרה המפגרת נארוטו.. ../images/Emo79.gif

מה שלא יביאו.

CibiHeart92

New member
1) לא לא השירשור הזה

2) זה או נארוטו או קנשין או אינויאשה 3) נארוטו לא סדרה מטומטמת! 4) אגב רמי קון ראית שיורדים שם על צ'וביזט באיזה שירשור...?

Houndour

New member
כן אבל לא יביאו אף אחד מאלה.. ../images/Emo79.gif

1) כן, חחח פתאום כל אלה שלא זוכרים מי זה אש התעוררו בגלל העזיבה של וויזינג וארבוק.. 2) רק מוכיח שמערוץ הילדים אי אפשר לצפות לאיכות.. עדיף כבר שישארו תקועים עם.. חחחחח.. דרגון בול זי.. 3) יההההה היא כ"כ כן.. זתומרת, נעזוב את זה שהיא שונן, העלילה שלה כ"כ ביזארית וכמו שצופי הסדרה שם הבהירו היטב, זה לאנשים שנהנים מאקשן זול.. לא אני אמרתי, צופי הסדרה אמרו. 4) חחח שירדו.. כל אחד יחשוב מה שבא לו על הסדרה, אני לא ארוץ להעיר לכל אחד שאומר עליה משו רע..

gloom

New member
דרגון בול כול כך טוב../images/Emo66.gif

אם הייתי חי בעולם הזה ממזמן הייתי עושה את וידל כל יום 97 פמים

5 0 6

New member
כנראה שיביאו.

אח שלי ראה סקר באתר ערוץ הילדים (מה הוא חיפש שם?!) ששאלו איזו אנימה להביא והרוב הצביעו לנארוטו.

Houndour

New member
על הסקר הזה אני מדבר ../images/Emo79.gif

זה כולה סקר.. באו סתם לבדוק מה הילדים חושבים, זה הכל.. זה לא סקר שקובע איזו סדרה להביא, אלא רק מה דעתם של הילדים על סדרות מסויימות. אני לא מאמין שיביאו את נארוטו בזמן הקרוב או הרחוק. אבל בואו לא נמחזר שרשור שנפתח בפורום אחר..

Houndour

New member
בוודאי שכן.. ../images/Emo79.gif

נראה לך שיביאו את -נארוטו- לארץ? יש לך מושג באיזו אנימה מדובר? מעולם לא היו מביאים כזה דבר, זה היה סקר היפוטתי.. ודיון מסיימים רק -אחרי- שמישו מגיב ואתה בוחר לא לענות..... -_-

למעלה