תהרגו אותם.

ToryMaster

New member
תהרגו אותם.

אני רצינית. פשוט תהרגו אותם ותגרמו שיעזבו אותי ויפסיקו לעשות לי את המוות ככה. איך הם מעזים לקרוא לעצמם הורים? הם הכישלון הכי גדול בהורות מאז ההורים של היטלר. פלא שיצאתי כ"כ דפוקה, ממש. מעניין מה יצא ממני בסוף.

יצא...

שתדעי איזה הורה לא להיות

yuval k

New member
[נשלח באמצע - תגובה מהירה מעצבנת]

יעלי, מצטער שאני תופס עלייך טרמפ
הורים אכן יכולים להיות מזעזעים.
אז ככה... אמא שלי באה לפה כדי שאשלח מייל לחברה שלה מהארץ. ואז אמרתי שאני לא יודע איפה האימייל שלה אז אני לא ממש יכול לשלוח לה מייל, אז היא פשוט יצאה מהחדר. אחרי כמה דקות של חיפוש ונבירה בהודעות מייל אצלי מצאתי את זה (מה לעשות שהמייל לא על שמהּ?), אז קראתי לה - היא אפילו לא טרחה לענות. בסוף היא חזרה לפה וצעקה עליי למה אני צורח כשהיא בקצה השני של הבית. נו, עובדה שהיא שמעה את זה. היא עמדה לתת לי סטירה אבל עצרה את עצמה. והיא גם אמרה לי שאני לא נחשב בן אדם. נו טוב. אני קלדן, מסתבר... וחוץ מזה, אני חושב שלא צריך להיות גאון מחשבים כדי להבין שאני לא יכול לתקן את התיקונים שלה (וברוך ה', יש כאלו בשפע, כי גם כשהיא מכתיבה לי היא משנה את דעתה, שלא לדבר על זה שלוקח לה המון זמן לחשוב על כל משפט והיא מחזיקה אותי בהמתנה - כאילו שהיא לא יודעת שיש לי, אמ, לא מעט עבודה ועוד פחות משעתיים שבת) אם היא שמה אצבע על המסך על המקום שאני צריך להגיע אליו. וזו סתם דוגמה (אתמול היה עניין אחר - משום מה אמא החליטה שאמרתי שאחזור ב-12:30, כשדי ברור שאם הולכים למסעדה ב-12:30 לא חוזרים הביתה ב-12:30... אמרתי שאחזור מאוחר, וכנראה ש-4 זו שעה מאוד מאוחרת).

אני יודעת

תאמין לי שאני יודעת. פעם, מזמן, כשהייתי צריכה להחליט עם איזו אוכליסייה אני רוצה לעבוד, ידעתי שבשום פנים ואופן לא אעבוד עם ילדים כי לא יכולתי לסבול את רוב ההורים שהיו מגיעים איתם. ראבאק! לילד שלך יש בעיות, כבר באתם לטיפול, לפחות אל תחבלו. והם היו מחבלים. ועד היום אני עובדת עם מבוגרים. כאלו שיכולים לקחת החלטות בעצמם ולעצמם ולא החלטות הרות גורל לגבי מישהו שבאחריותם. בפורומים, באמצעותכם, אני מנסה ככל יכלתי לעזור לנוער בזה שאני מזכירה לכם איפה דרגות החופש שלכם, כמה הדברים זמניים, וכמה בסופו של דבר את מחליטים איזה מבוגר להיות עם ולמרות הדוגמה מהבית.

yuval k

New member
מוות לתגובה המקוצרת הזו ../images/Emo3.gif

תראי, אני מבין את הדאגה, אפילו ממעמקי 15-שנות-ו-13-חודשיי
העניין הוא שזה לא שהם לא ידעו שאני עם אנשים. אני מקווה שאני, כשאהיה הורה, אדע לתת לילדים שלי מספיק חופש ועדיין להיות מספיק דואג וכו'... כנראה שזה מאוד קשה

noosh

New member
הא, הלוואי והיה לי מה להגיד

אבל כרגע אני כ"כ שונאת אותה, שלהציע עזרה יהיה צבוע. אני מבינה אותך, מותק, תאמיני לי.

נראה לי שזה כבר הפך להיות שרשור

קיטורים על ההורים שלנו
יעלי, יובלי, נועה- הדבר היחיד שאני יכולה להציע לכם הוא לשכור דירה, כולנו ביחד, ולגור שם בלי הורים
אבל מאחר וזה לא רעיון כ"כ הגיוני- תתעמתו איתם. אז מה אם הם ההורים שלכם? זה אומר שהם יכולים להתנהג כמו שהם רוצים? להגיד מה שהם רוצים? הם יודעים לצעוק? תדעו גם אתם. כבד את אביך ואת אמך באיבר של קיים אצלי. זהו, זו מן הודעה של כעס עצמי, אבל גם הצעות לכם

yuval k

New member
למה לא הגיוני ../images/Emo3.gif אני אשמח לשכור

איתכן דירה

למעלה