תהרוג אותי וזהו - הגרסא הישראלית!

• פותח הנושא oh-da
  • פורסם בתאריך

oh-da

New member
תהרוג אותי וזהו - הגרסא הישראלית!

אם הייתם המפיקים של הסדרה תהרוג אותי וזהו בגרסא ישראלית, את מי הייתם מלהקים לאיזה תפקיד ולמה? אני הייתי מלהק את עופר שכטר לתפקיד של דניס פינץ'. למה? שניהם חרמנים, שניהם "צעירים" ושניהם מעצבנים לפעמים. (בעצם עופר תמיד
)

nedisrael

New member
את התפקיד של אליוט הייתי נותן..

לי! בטח שאני רוצה להתמזמז עם דוגמניות כל הזמן! את תפקיד נינה הייתי נותן לשושנה דמארי, הן בערך באותו גיל.

לירונר

New member
המממ... מעניין...

דודו טופז בתפקיד אליוט רודף הנשים. מירב מיכאלי לתפקיד מאיה. גיל חובב בתור פינץ'. אניטה פללי לתפקיד נינה (
). ספי ריבלין בתור ג'ק.

nedisrael

New member
אניטה פללי?

חשבתי שנשים אמורות לשחק את נינה, לא גברים!
גיל חובב הומו, ופינץ' סטרייט (בהכחשה)- כך שלא מתאים. מרב מיכאלי מתאימה להיות מיה, היא אפילו דומה (רק יותר יפה). ספר ריבלין בתור ג'ק??? זה אמור להיות קורע!

לירונר

New member
תשמע... תראה...

לא מצאתי ישראלית זקנה ונאה לתפקיד של נינה
, אז בחרתי את מיס תחת של ישראל... לא מצאתי מישהו שמזכיר את פינץ' כל כך, אז לקחתי את גיל חובב כי הוא הגבר היחיד שמתקרב לנשיות של פינץ'
ספי ריבלין היה השם הראשון שקפץ לי כשחשבתי על ג'ק, וזה באמת יכול להיות היסטרי.

יפה!

א- אהבתי את השירשור!
ב-אהבתי את בחירותיך. דודו טופז יהיה מושלם לתפקיד אליוט. אני שונאת את שתיהם:)..... מירב מיכאלי....איך הגבות שלה, זה נורא תלוי..אבל חוץ מזה, גם
גיל חובב בתור פינץ'- מווווווווווו
ווווווווושלם
אניטה? אין לי מושג מי זו..... ספי ריבלין? זה יכול לעבוד...

לירונר

New member
אניטה פללי זו דוגמנית לשעבר

גוף מדהים (אפילו שהיא כבר זקנה בלה), אבל פרצוף ושיער של שד. היא כל כך מכוערת, שאפילו אלוהים לא יכול לעזור לה
והיא פיחלצה את הכלבה שלה ("גלורי") שנדרסה על ידי משאית, והיא מסתובבת איתה בכל מקום. פעם הציטוט בכרטיס האישי שלי היה "אז אני קוראת לה 'בואי גלורי, בואי' והיא לא באה" ואז היא סיפרה שהיא ראתה את הכלבה על הכביש, והיא רצה ושמה אותה בפריזר כדי שהיא לא תהרס. הנה אניטה וגלורי בתוכנית של קיציס ופרידמן.

אההה... מכירה

לא ידעתי שככה קוראים לה. בכל מקרה זה עלבון בשביל נינה[עניין המראה] אבל נראה לי שהיא מתאימה לתפקיד!!!

לירונר

New member
מצאתי !!!!!!!!!!!!

מיכאלה ברקו . דוגמנית דיי מבוגרת כבר, שנראית עדיין כמו מיליון דולר

h e n y

New member
חמוד חמוד

לדעתי אפשר לצרף את כול התשובות שלכם יחד: ג'ק- ספי רבלין {נשמע טובב} נינה- מיכאלה ברקו פינץ- עופר שכטר {פשוט מתאים} מאיה- מירב מיכאלי ואת החדשה הזאת- נו איך קוראים לה- : סיגל שחמון. אלוי שאיזה מפיק יראה את התשובות שלנו ויתחיל להפיק זה יהיה מגניבב

למעלה