"תהרוג אותי וזהו" מההתחלה

q1231

New member
"תהרוג אותי וזהו" מההתחלה

באפריל יתחילו בערוץ 3 שידורים חוזרים של "תהרוג אותי וזהו" מההתחלה במקום "כולם אוהבים את ריימונד" בימים ראשון-חמישי ב20:55

pini430

New member
וואו....וואלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

טוב לפני שאני יוצא לרקוד עכשיו בגשם...
אני מצטרף לשאלה של סער.... מה המקור שלך

Neta558

New member
כשערים בשבת בבוקר...

אז עושים דברים משונים כמו לחפש מידע על דברים כאלה באתר של ערוץ 3: שידור נוסף לכל פרקי הסיטקום המצליחה "תהרוג אותי וזהו", מהעונה הראשונה ועד לעונות החדשות. ימים ראשון-חמישי ב- 18:00, החל מיום שלישי 14.5 יכול להיות שישרדו את זה גם בערב, מתאים לערוץ 3, אבל על זה לא כתבו כלוש.

Neta558

New member
וכשערים בשבת בבוקר...

בכלל לא שמים לב שבאתר של ערוץ 3 יש ידיעות מלפני שנתיים
טוב, כנראה שרק ב2007 נוכל לברר פרטים על שידורים חוזרים באפריל

לירונר

New member
וואו ../images/Emo70.gif שגעון ../images/Emo70.gif

*לא, אני לא פיקית
*
על הידיעה

pini430

New member
מה יש ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

את ולירון כנראה לא הבנתתם...(תקראו גם את תוכן ההודעות
) הבן אדם פשוט הביא ידיעה שנכתבה לפני שנתיים והיתה אקטואלית לשנה שעברה.. אגב חן איך השלג

h e n y

New member
אני כול כך מסונוורת

שאפילו לא קראתי ולא שמתי לב...
השלג

dylan

New member
לא לא לא

נטע הביאה ידיעה מלפני שנתיים שמדברת על שידורים חוזרים החל במאי ב18:00.. החדשצ'יק (ברוכבא לפורום
) מדבר על ידיעה עדכנית (שמקורה עדיין לא נחשף לנו) בקשר לשידורים חוזרים ב21:55 במקום ריימונד (שמשודרת בימים אלה ולא לפני שנתיים
).. נשמע לי די הגיוני.

pini430

New member
לא לא לא..

אותו אחד הסתמך על אותה ידיעה...ופשוט לא דייק זה לא מופיע בשום מקום אחר...בדקתי...

Neta558

New member
לא לא לא!

אני מסכימה עם דילאן (בשל מזג האויר, האירוע אינו מלווה במטס חזירים בשמי הארץ). הידיעה שמלפני שנתיים לא מופיעה סתם ככה בארץ, הרצתי חיפוש כדי לבדוק בקשר לידיעה של החדשצ'יק (ברוכבא
), אז למה שהוא יגיע אליה בכלל? ואיך ידיעה על שידורים חוזרים במאי ב18:00 הופכת לשידורים חוזרים באפריל ב20:55? אין בזה שום הגיון, אני לא מבינה למה שתחשוב שזה מה שקרה כשברור שאין לך אף הוכחה לכך שדבר מוזר שכזה עשוי היה להתרחש! |גשש בלש| נכון שטרם קיבלנו הוכחה לאמיתות הידיעה הראשונה, אך בהחלט לא ניתן להסיק מכך מסקנות כה פזיזות ובלתי סבירות כפי שאתה הסקת!

למעלה