תה בוקר

MrsNoOne

New member
תה בוקר

שלום. אני מתחילה עוד מעט קד"צ וחשבתי לעבור להרגל של תה בוקר. יש המלצות לגבי איזה תה כדאי למי שיש לו חוסר שעות שינה וצריך ללמוד 14 שעות ברצף כל יום? משהו מעורר, מרענן, עוזר לריכוז... כל דבר אחר שיכול לעזור בעניין...?

נורקס

New member
חליטת רוזמרין

יכולה לענות על הדרישות. תחליף טבעי מצויין לקפה -מעורר,ממריץ,ממקד. אפשר להמתיק בדבש ואז זה אפילו די טעים. בהצלחה בקד"צ

MrsNoOne

New member
יש את זה בתיונים?

או שאני צריכה לספר את השיח המסכן בגינה כל פעם שאני חוזרת הביתה? ד"א, רוזמרין מספיק? או שיש עוד?

נורקס

New member
לא יודעת אם יש חליטות מוכנות

אני מספרת את השיח בגינה
מקסימום, השיח לא עומד בנטל, תמיד אפשר לשתול עוד כמה שיחים
לא הבנתי מה זה ד"א.

MrsNoOne

New member
ד.א = דרך אגב

וכשאני בבית אני אכן מספרת את השיחים בגינה.. אבל לסחוב איתך כל שבוע ענפי רוזמרין לקד"צ ולהתחיל כל בוקר להתעסק איתם זה לא ממש נוח...אין כ"כ זמן בבוקר.. וגם לא מקום בתיק...

תגזמי צרור יפה

תלי אותו הפוך שיתייבש, ולאחר מכן אחסני בכלי סגור. את הכלי הזה תוכלי לקחת איתך לקד"צ ולהשאיר אותו שם. חוץ מזה, אם אני זוכרת נכון שמן אשכולית עוזר לריכוז, כמה טיפות בתוך מבער. קד"צ נעים, הילה

0 אור 0

New member
לא סיפור

כשאני יוצאת בבוק לעבודה אני עוצרת שניה על יד השיח שבא לי לשתות באותו יום - נענע, לימונית, מרוה או שיבה (אישית אני לא מתלהבת מרוזמרין כתה אפילו שי לי אותו גם בבית וגם המון שיחים בעבודה), דוחפת את העלים לכיס נקי שיש לי בתיק. בעבודה כל פעם אני לוקחת את הצירוף שבא לי שמה בכוס , מוזגת מים רותחים, ועד שאני מדברת עם אנשים ומסתובבת זה כבר כמה דקות בהשריה ויש את כל האפקט שצריך - לא יותר מסובך מהלכין נסקפה. אם יש לך שולחן או ארון, אז את יכולה להשאיר צרור עלים שיתייבש לו במגירה.

למעלה