תה גלודן, משהו ניסה?

EB10000

New member
תה גלודן, משהו ניסה?

אני לא חולה סוכרת עדיין, אבל עם ערכי צום של 110. התחלתי לקחת תוספי מזון שונים להורדת רמות סוכר (תערובות צמחים שאני מזמין מ iherb). לא הצלחתי לראות שינוי דרמתי עד כה. לאחרונה מצאתי בחנות טבע בארץ תה בשם גלודן שהוא גם תערובת חליטות צמחים שונים כמו מרווה, סטיביה, אקליפטוס, עלי זית, עשב לימון, גימנמה ועוד.

באופן מעניין, כאשר אני מכין אותה לפני הארוחה ושותה לאחר הארוחה, שעתיים לאחר הארוחה אני מקבל תוצאות נמוכות משמעותית מאשר ללא התה. הבעיה היא שכ עשר דקות לאחר השתיה אני חוטף כאב ראש נוראי.

לא יודע אם זה בגלל אחד מהמרכיבים.האם משהו ניסה את התה הזה? אני גם עכשיו מבולבל. האם הכאב ראש הוא סימן הזהרה שאני צריך להפסיק את השימוש בתה או שזה תופעת לוואי נורמלית?

לרופא המשפחה אין תשובות והוא אמר לי שהוא לא מבין וגם לא מאמין בצמחים.

איזה צמח יכול לגרום לכאבי ראש כתופעת לוואי? מתוך כל המרכיבים מצאתי שרק עלי עץ הזית יכולים לגרום לכאב ראש אצל חלק מהאנשים, אבל יותר הדאיג אותי הזהרות שאקליפטוס יכול לגרום למוות במינון גבוה. בהוראות ההכנה כתוב להוציא את השקית לאחר 2 דקות. לא ממש ברור למה ואם זה קשור לסכנה מריכוז גבוה של החומרים?

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אם אתה טרום סכרת תעשה דיאטה מתאימה

אם יש לך משקל יתר- תוריד משקל. אם לא תלך לדיאטנית ותבקש הנחיה תזונתית.
גם פעילות גופנית עוזרת.
&nbsp
למשל הגבלת מספר פירות
לא לאכול קמח לבן
לא לאכול סוכר.
וכל מה שדיאטנית תאמר לך.
&nbsp

EB10000

New member
אין עודף משקל

אני 185 ובמשקל 85, שרירי ורץ 5 ק"מ ביום. כמעט ולא צורך פחמימות חוץ מאורז מלא. לא צורך שום מזון שכולל תוספת סוכר. אני אוכל פרי אחד ביום, לרוב תפוח.

שני ההורים עם סוכרת סוג 2 ואני כבר בן 44 אז לא נראה לי שיש עוד מה לעשות. A1C למרות העליה בסוכר נשאר תקין על 5% כבר 3 שנים. שעתיים לאחר הארוחה רמות הסוכר 120 (בדיקת אחות). רק לאחר צום 110 כבר שנתיים ללא שינוי.

שאלתי ספציפית לגבי התה הזה. אם אני לוקח אותו לאחר הארוחה, שעתיים לאחר מכן רמת הסוכר 112. רק כאמור הוא גורם לי לכאבי ראש.

תודה

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אני לא הייתי לוקח דבר שגורם לכאבי ראש

תחפש משהו אחר.
בקשר לדיאטה שלך והפעילות הגופנית- נראה לי שאתה בכיוון הנכון.
בכל זאת הייתי מתייעץ עים דיאטנית. למשל נראה לי ש2 פירות ליום יותר טוב לבריאות
ולא יפגע בסוכר.
אך אני לא דיאטן- והייעוץ הוא אישי בהתאם לבן אדם.

אבו זקן

New member
צודק

בגלל זה התגרשתי

EB10000

New member
התקשרתי לשירות הלקוחות של החברה

המספר שמופיע על גבי האריזה. הנציגה נשמעה נחמדה ואמרה שזה קורה אבל נדיר. הציעה שלא להשאיר את השקית זמן רב במים בהתחלה ולהמשיך לשתות עד להתרגלות של הגוף. היא אמרה שברוב המקרית תופעות לוואי חולפות לאחר שבועיים של שימוש מתמיד... האמת שניסיתי אקמול יחד על התה וזה נטרל את כאבי הראש... נראה אם לאחר שבועיים זה יעבור בתקווה שזה לא יגרום נזק...

תומרונתם

New member
מנהל
מכיר את הסיפור על הסוס שלא אוכל?

אתה לא צריך להתמודד עם הסימפטום של כאבי הראש על ידי אקמול... אלא לא לעשות את מה שגורם לכאב הראש - בוודאי אם זה משהו שאתה יכול לבודד בצורה חד משמעית כזו.
&nbsp
&nbsp

אבו זקן

New member
נסה כל רכיב בנפרד

לפחות חלק מהרכיבים ניתנים לקניה גם בנפרד, כך שאם יש לך מזל תגלה שההשפעה חיובית על הסוכר אינה נגרמת ע"י אותו חומר שגורם לכאב הראש. הייתי מתחיל מג'ימנמה שלאחרונה מוזכר יותר ויותר בהקשרים חיוביים.

למעלה