תה ירוק? מה זה?

lilmoe

New member
תה ירוק? מה זה?

"חכם" ככל שאהיה, תמיד אלמד דברים חדשים.... ------------------------------------------- תה ירוק? מה זה? מאיין הוא בא אלינו? איך הוא מהוה תחליף לשתית קפה?? איך הופכים אותו מעלים סתם לנוזל בר שתייה?? איך מומלץ להמתיק מעט את מרירותו? סוכר לבן לא אפשרי.

תה ירוק

הינו תה שלא עובר התססה, התה מכיל חומרים שונים הנחקרו בהקשר למניעת סרטן אך יש לציין כי התה מכיל קפאין ולכן יש להתייחס אליו ככזה שאסור ללקיחה בסמוך לויטמינים ומינרלים שונים. שירי

hal767

New member
מידע רב בנושא ניתן למצוא בגוגל

החשוב לנו הוא שהוא מכיל תאין וקופאין, הוא גורם לעליה ברמת חומצת השתן בגוף, ומגיב חומצית. כתוצאה מכך הוא גורם לאובדן סידן וברזל מרזרבות הגוף, הוא קשור להיווצרות מחלות פרקים, כליות, לאנמיה ועוד, הוא גורם לעליה בלחץ הדם, ובשורה התחתונה - מומלץ להימנע מצריכתו, הוא אינו מתאים לאדם.

lilmoe

New member
מההה ???? אתה מתיחס לתה ירוק ???

שיגעו אותי. אז תה ירוק טוב ליהודים או לא ??? ----------------------------------------------- בגדול, ההמלצה שקיבלתי אומרת: במקום קפה לשתות תה ירוק. אני נוהג לשתות כוס אחת ביום, על הבוקר.

hal767

New member
כן, לתה ירוק.

לא מתאים ליהודים ולא לכל בן אנוש אחר. תה ירוק מזיק יותר מקפה. כך גם קקאו. לא כל דבר שמגיע מהצומח מתאים למאכל אדם. ישנם בטבע הרבה צמחי רעל או צמחים שאינם מתאימים לנו וגורמים לנו נזקים בריאותיים הן בגוף והן בנפש. ובנקודה זאת אדגיש שלצמחים כאלה יש בדרך כלל ערך תזונתי, ועדיין זאת לא הוכחה שהם בריאים לאדם.

d a p h n a

New member
רוב הדברים בעולם

הם לא שחור-לבן, לא "טוב או רע", אלא "גם וגם". יש דברים שהם די חד משמעית רעים (ציאניד), אבל בסך הכל לרוב סוגי האוכל והשתייה בעולם יש יתרונות וחסרונות. הדבר העיקרי שחשוב הוא מידתיות.

תה ירוק עוזר למנוע סרטן

תה ירוק מכיל נוגדי חמצון (פוליפנולים), אחד מהם, הנקרא אפיגאלוקטכין (EGCG) הוא אחד מיסודות המזון החזקים ביותר בלוחמה בסרטן (הוא מונע מהתאים הסרטניים לייצר כלי דם חדשים כדי שיזינו אותם, ובכך בעצם מונע מהסרטן הזנה שדרושה לשגשוגו והתרבותו). במחקרים נמצא EGCG מאט במידה ניכרת צמיחה של לוקמיה, סרטן השד, הערמוני, הכלייה, העור והפה.... חשוב לשים לב שחומר זה נהרס בתהליך התסיסה לכן אין אותו בתה שחור. מילה יופה - רפואה טבעית לפי סוג דם [email protected]

lilmoe

New member
מילה, אינני יודע

מי את, אבל, אני כבר מודה לך על האיזון שבדברייך, אם הם אכן נכונים.... כמו כן על ההדגשה של התכונות מונעות הסרטן, במיוחד, סרטן העור וסרטן הערמונית, משום הרלונטיות שלהם. ---------------------------------------------------------------------- למרות הבילבול היחסי, הולך ומתחזק אצלי הרושם שההמלצה לשתות תה ירוק במקום ספל הקפה הנהדר היחידי שלי.... יוצא ממקום של ביסוס כלשהו. --------------------------------------------------------------------- אני בעיצומו של ניסוי, בעוד כמה חודשים יהיה לי מידע ראשוני באם צלח או לאו.

בשמחה.....

|אם הנושא של סרטן מעניין אותך, אני ממליצה לך על הספר "לא לסרטן" של ד"ר דויד סרוואן - שרייבר. יש שם הרבה מידע על דרכים למנוע, לעצור או להאט סרטן, בפרט מנגנוני פעולה עיקריים של כל נוגד חימצון. זה המחקר על סוגי הסרטן... Demeule M, Annabi B, Michaud-Levesque J, Lamy S, Beliveau R. Dietary prevention of cancer: Anticancer and antiangiogenic properties of green tea polyphenols. Medicinal Chemistry Reviews - online 2005;2:49-58 מילה יופה - רפואה טבעית לפי סוג דם [email protected]

למעלה