תה לשתות או לא לשתות?

תה לשתות או לא לשתות?

אני אגיד מה שאני יודעת ורוצה לשמוע דיעה של מומחים בעניין אז ככה הכל זה דיעות של מומחים ואו מחקרים שקראתי או שמעתי עליהם תה מפריע לספיגת הסידן והברזל בגוף כך שאם שותים תה לא לשתות בארוחה שמכילה ברזל או סידן בתה יש קופאין שגורם לעוררות יתר לכן לא מומלץ לשתות תה לפני השינה הקופאין ממכר ואם אדם שותה ממנו דרך קבע או בכמויות מוגזמות זה לא טוב כי הוא מפתח תלות בתה במקרה שלנו ככה שהוא לא יכול לחיות בלעדיו התה עושה שיניים צהובות תה לא נכלל בכמות הנוזלים כי אם שותים תה הנוזלים יוצאים ישר ולא נשארים בגוף שתיית כוס תה כל יום לאורך שנים שומרת על הבריאות יש איזשהוא חומר בתה לא זוכרת איזה שבזכותו השפעה חיובית על הבריאות חומר זה מצוי גם בתה הרגיל וגם בתה סיני או ירוק לאור כל מה שנכתב כאן אני לא שותה תה ביחד עם הארוחה אף פעם אני לא שותה תה לפני השינה למרות שאציין שפעם כן שתיתי לפני שינה וישנתי כרגיל מעולה האם זה אומר שעליי זה לא משפיע? המשך

המשך

אני לא יכולה להגיד שאני מכורה לתה למרות שאני מאוד אוהבת לשתות זה עושה לי טוב כזה אבל בהחלט יכול להיות שיעברו עליי שבועיים או יותר ללא תה ואני ממש לא משתגעת מזה או משהו כזה אני מודעת לעובדה שזה לא כלול בנוזלים ולכן לא מחשיבה את זה כחלק מכמות הנוזלים היומיומית שצריך לשתות בקשר לזה שעושה שיניים צהובות אין לי מה להגיד למרות שנראה לי שזה לא הדבר היחידי שעושה שיניים צהובות אשמח לשמוע בנושא אחרי שקראתי את המחקר שאומר זה טוב לבריאות אז אמרתי וואלה מעכשיו אשתה כל יום אך לאור כל הנתונים האחרים שצויינו על התה אני בהתלבטות כמו כן הבנתי שגם לתה ירוק יש סגולות מיוחדות של שמירה על הבריאות ומניעת סרטן אך למרות שטוענים כביכול שאין בו קפאין קראתי שלמעשה יש בו קפאין אפילו יותר מתה ברגיל אשמח אם מישהו מקצועי יחווה דעתו בעניין ויעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה מראש

למעלה