טוב... יש שיר שהולך משהו כמו I said taquila. I makes me happy... לא יודע אם ככה כותבים טקילה אבל נו... ועוד אחד עם טקילה זה שיר שהיה באחד מסרטי אסקימו לימון... ויש לי גם שירים בלי טקילה... מוניקה סקס- פרפר: "נשתה קפה ביחד ויין וסיגריה ונדבר" גם פה יש אלכוהול... מה קורה לי היום? ויש את השיר של הילד רובי (אברי גלעד) מהעולם הערב: מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים מים! מים זה בלי אלכוהול! איפה הילד- במסיבת התה של עליזה. גם תה זה בלי אלכוהול. יופי. הכוחות מתחילים להתאזן... זהו בינתיים.
שאבתם מים בששון ממעייני הישועה, שאבתם מים בששון ממעייני הישועה. מים מים מים מים. הו מים בששון. מים מים מים מים ... הו מים בששון ! (רק היום הבנתי שאומרים בשיר הזה "שאבתם"...)
יין מר פרח בר קנקו תירוש שם ישנן בחורות המגישות כוסות מלאות יין אדום אדום יש לה עינים כמו שני סיפלי קפה תורכי אבל אני אוהב להיות בבית עם התה והלימון והספרים הישנים היא ניקתה מיין גין כוסות יין והוק כי היין עצור בעינב הוא המפקד אז קרא שבלי מים זה נורא את שותה כוס קפה ונזכרת איך בלילה הוא הופיע בחלום ושאבנו מים מין הבאר ובשורה שם היין אדום ונוצץ ומי ישקנו כוס חלב למי תודה למי ברכה קפה וסוכר בו יותן ומים מחצית הקנקן בידו קנקן יין ישן כאן משהו שיכור ולא מערק בוא נשתה חביבי בירה כל אחד יגמור עשרים כי שם בנות בצבע שוקו רינה נשתה גזוזים ותססים
milk-garbage תגידי איך נראה לך עוגת תפוחים וחצי קפה- עברי לידר שוב לידר- יש לי את הכוס הכחולה שמתי בה מיים חצי אלכוהול sting-english man in NY ברטה- אני שותה קפה שחור מראה לה את היד red red wine it´s a black fly in your chadonnay-מתוך ironic שלמה ארצי- המכונית היא בית בעולם של קוקה קולה ועוד שלמה- בשביל כוס קפה איתך הייתי שם גם 1000 דולר