תואר בבונאות

חפרפרת 7

New member
תואר בבונאות

שמעתי שיש מחלקה כזאת באוניברסיטת קוניטיקט. מישהו מכיר? יש שם גם תואר ראשון וגם תואר שני... ידוע לכם על עוד מקומות לתואר שכזה? אולי יותר קרוב, באירופה?

תואר בבובנאות? מה עושים עם זה?

אם הכוונה ללימודים מלאים - יש כמה מקומות - תלוי מה האוריינטציה שלך - ובעיקר אם את דוברת עוד שפה. באונברסיטה בקונטיקט, העניין הוא פחות התואר - ויותר תנאי הלימוד. זה כמעט בית ספר פרטי למעט תלמידים. יש הרבה חללי עבודה, כלליים ופרטיים. מקום ליצירה בתנאי מעבדה. יש את ביה"ס הגבוה בשרלוויל -מזייר. צרפת. יש בהולנד, יש בגרמניה. (שאילתה אצל הרבי מגוגל - תביא אותך למקומות הנכונים) ולסיום... אפרופו השאלה לגבי התואר.... במחזמר "אבניו Q", בשיר הפותח שרה הבובה של "פרינסטון" (בגרסא הישראלית - תרגום: אלי ביז'וואי, ביצוע: רועי בר נתן) "תואר ראשון, זה נחמד... בשביל אמא. מה זה נותן בחיים? ידע ונחת? קריירה מוצלחת? קריירה בתור ... מלצרים" עניתי?

אילן יש לי גם שאלה ובקשה מאוד חשובה

אני אוהב את התחום הזה מכל גווניו והייתי מאוד רוצה ללמוד לא בנייה של בובות אולי בהמשך אבל מה שכן הייתי רוצה ללמוד זה הפעלת בובות, שושי אמרה לי שיש קורס כזה אבל הבעיה שאני קטן מדי ולהשתלב עם המבוגרים תהיה בעיה גם מצדי וגם מצידם. אז השאלה והבקשה היא האם תוכלו שנה באה לבנות קורס רק לצעירים בהפעלת בובות או סדנא בת כמה מפגשים או יותר? שבת שלום, רועי

חפרפרת 7

New member
פחות חשוב לי התואר, העניין

הוא שאני רוצה ללמוד טיפול בתאטרון בובות והבנתי שבארץ אין מקום ללמוד את זה באופן יותר מעמיק. צריך ללמוד למשל תרפיה בהבעה ויצירה או משהו בסגנון ואז לשלב בזה בובות באופן עצמאי.. אז התחלתי לחפש מה האפשרויות מחוץ לארץ. התחלתי לרחרח וככה הגעתי לקונטיקט. אני פחות מעוניינת בתואר עצמו, יותר בהכשרה של טיפול בבובות ובאמצעי תאטרון הבובות...

אני אעביר את השאלה למרכזת המסלול הטיפולי

אצלינו במרכז. אני משוכנע שהיא תדע לענות ביתר דיוק מהידע בכללי שלי יש.

למעלה