תואר בבר אילן = תואר במולדביה???

nizanm

New member
תואר בבר אילן = תואר במולדביה???

לאחר שפורסם על זיוף תואר בבר אילן תמורת 100,0000 ש"ח, אף בכיר אחד מבר אילן לא נשמע מצייץ באמצעי התקשורת.דממת אלחוט. אינני יודע את דעתכם - בוגרים וסטודנטים בבר אילן - אבל לפחות אני,כמי שהוציא שני תארים בבר אילן, ציפיתי ועדיין מצפה שנציגים מהסגל המנהלי הבכיר ביותר יופיעו בתקשורת ויטעימו שמדובר במקרה בודד ולא כפי שעלול בטעות להיתפש בתודעה ההמונית כי זאת לכאורה המציאות באוניברסיטת בר אילן. או שלסגל המנהלי הבכיר לא אכפת שההסמכות(BA) וההכתרות(MA) שהסמיך והכתיר את בוגריו, עומדים בעיני ההמון בסימן שאלה - וגורם לנו ולכםם ידידיי, נזק תדמיתי בלתי נראה. אני תקווה שסנט האוניברסיטה יקום מרבצו ויגיב בשם מאות אלפי הבוגרים. תודה.

samity

New member
זיוף

זהו מקרה פלילי בטיפול משטרת ישראל. מקרה אחד המגונה בתקשורת, דווקא כן נתפש בתודעה ההמונית כמקרה חריג. מקרה יחיד זה כלל לא מהווה איום לאוניברסיטה ולתארים שהיא מעניקה. זוהי אוניברסיטה רצינית, בעלת שם עולמי וקשרים מחקריים עם אוניברסיטאות בכל רחבי העולם, ולכן זה כלל לא המקרה שאתה מתאר בהודעתך.

nizanm

New member
תשובתך נכונה בפני עצמה,אולם

איננה מתייחסת להיבט שאני נגעתי בו - הבוגרים והיחס של הסובב אל הבוגרים. לדעתי, היה מקום שנציג רציני ביותר מטעםם בר אילן ייצא אל ההתקשורת ויגנה את כל מי שנגע לעניין, ויטעים שזה מקרה יחיד,חריג,ממיביש שצריך להיות מטופל במלוא חומר הדין - אף על פי שה"בוגר" העבריין מן המגזר הדתי/חרדי. את זה לא עשו. אי העשייה הזו מהווה בעיניי בגידה מצד הנהלת האוניברסיטה והסנט שלה - בבוגרים. תודה על התייחסותך.

למעלה