תואר ראשון בבלשנות

תואר ראשון בבלשנות

שלום לכולם! אני מתעניינת בלימודי תואר ראשון בבלשנות באת"א (דו-חוגי) והייתי רוצה שתתנו לי את דעתכם - מה אפשר לעשות עם התואר (חוץ למהיות מורה....)? עם מה ניתן לשלבו? האם הלימודים מעניינים? מתישים? שוחקים? לאיעלו מקצועות בעולם הגדול תואר בבלשנות יכול לתרום? ועוד כל מה שעולה על דעתכם... אני יודעת שהנושא נידון פה בעבר, אבל בטוחה שניתן לכתוב עוד בנושא.. תודה מראש!!

TankMaster

New member
בתור התחלה . . .

כדאי שתעייני בשלושת האשכולות הללו.
TankMaster

john1987

New member
בתור המשך

הייתי מציע לך -לא- ללמוד בת"א אלה כל מקום -נורמלי-. חומסקי סתם פטפטן (וזו דעתי המקצעות ;) הלימודים לפי דעתי מעניינים, בירושליים לדוגמה, ולא מתישים אם אוהבים את החומר (וכאן מדבר האנטי-כריסט של החרשנים). מה אפשר לעשות? לא צריך להיות מורה (אין מורים לבלשנות וטוב שכך!) - אבל אפשר להיות פרופסור, לעשות מחקרים, לכתוב ספרים וכו'.

yifatushc

New member
בתור המשך להמשך ../images/Emo13.gif

אני לומדת בלשנות באת"א ,ואני מאוד מרוצה. החומר מרתק והמרצים טובים מאוד. בת"א שמים דגש על התאוריה הגנרטיבית של חומסקי (מולדות השפה), ובירושלים הבנתי שפחות נוגעים בנושא זה. בכל מקרה, את נושא בלשנות את יכולה לשלב עם כל תחום אחר שמעניין אותך, אך אם את רוצה משהו שיהיה פחות או יותר קשור, את יכולה לבחור במדעים קוגניטיביים (במסגרת ב.א. כללי), לשון, ספרות, ועוד.
יפעת

למעלה