תואר שני או לימודי תעודה?

kipib2005

New member
תואר שני או לימודי תעודה?

שלום לכולם, השאלה שלי היא כזו: אני כבר בשנה האחרונה שלי ללימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה, ואני כנראה לא אמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה בגלל הדרישות הגבוהות ומבחן מתאם וזה גם לא מקצוע חיי... התחלתי לברר מה ללמוד לתואר שני והגעתי למסקנה שאין מקצוע שבאמת מעניין אותי שאקדיש לו שנתיים (או שלוש עם השלמות) חשבתי לכיוון לימודי תעודה .. לעשות קורסים במשאבי אנוש, מנהל עסקים וכדומה בלי השלמות שצריך בשביל תואר שני ובלי מתמטיקה (לא אוהב)... פשוט ללמוד נטו ולקבל מספר תעודות מאשר תואר שני שיעזרו לי בהמשך הדרך... אני יודע שעדיף תואר שני מאשר לימודי תעודה אך עדיין אני מאמין שיש הרבה אנשים שמעדיפים לימודי תעודה ויש לתעודה לא מעט יתרונות. זול יותר מתואר וכמובן אתה מקדיש לזה פחות זמן...יכול לעשות כמה קורסים שאתה מעוניין בהם ולקבל עליהם תעודה מתאם מוסד מוכר (או"פ, המכללה למנהל)... האם לדעתכם זה צעד חכם שאחרי תואר ראשון בפסיכולוגיה אלמד מספר קורסים לתעודה או שעדיף בכל מחיר תואר שני?? מחכה לתגובות, תודה יניב

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

אם אין לך כרגע החלטה ממש, הרעיון שלך ללימוד לימודי תעודה קצרים יכול להיות יעיל. אתה לא מבזבז את הזמן ותוך כדי מכוון את עצמך לעבודה הרצויה לך.

למעלה