תואר שני - בר אילן או תל אביב

תואר שני - בר אילן או תל אביב

שלום לכולם אשמח לשמוע מהחוויות שלכם
אני רוצה להירשם היום מחר לבר אילן או לתל אביב .העניין הוא ,שאני מקבלת הרבה רשמים לא כל כך טובים על עו"ס בתל אביב ואני תוהה למה?
האם מישהו כאן למד בתל אביב ,והיה \היתה מרוצה ?
מעניים אותי התחום הקליני בעבודה עם ילדים ונוער או טראומה
ואשמח לרשמים לגבי בר אילן

נרשמתי לחיפה ובאר שבע - אבל שום דבר לא בטוח כי אני לא עומדת בתנאי הקבלה בגלל שהציון שלי בתואר קצת נמוך ממה שדורשים .
אז תודה רבה מראש
מיכל

אני לומדת בתל אביב

ואני די מרוצה. בכל מקרה אל תצפי ליותר מדי מהלימודים, טיפול לומדים בלימודי המשך ולא באוניברסיטה.

sha752

New member
לימודי טראומה

אני מתכוון להירשם לתואר שני באונ' העברית במגמה קלינית טראומה. אני מסכים עם מה שנאמר כאן, אחרי שעשיתי השוואה בין התוכניות באוניברסיטאות, הגעתי למסקנה שכולם, פחות או יותר דומים. הלמידה הקלינית והטיפולית העמוקה, לדעתי היא בלימודי המשך ובבתי ספר לפסיכותרפיה וכמובן בהדרכות האישיות שמקבלים במקומות העבודה או באופן אישי. ויותר מכל, חלק גדול מההתפתחות המקצועית כרוכה המוטיבציה והרצינות של העובד, ולא משנה איפה לומדים.

sher2004

New member
אני לומדת בת"א במגמת טראומה

והלימודים די מעניינים אבל הכיוון הוא יותר מחקרי, למרות שהתואר הוא קליני. יש לי חברה שלומדת במגמת ילד ונוער והיא גם מרוצה. לגבי בר אילן שמעתי שהקורסים הם בכיוון יותר טיפולי.

שרקה10

New member
מסכימה עם שר

הלימודים בבר אילן הם באוריינטציה דינאמית , מצד שני אולי במקומות אחרים לומדים גם גישות נוספות

למעלה