תואר שני ,כדאי בכלל?

roy_mas

New member
תואר שני ,כדאי בכלל?

אני כבר מובטל מעל שנה בלי ניסיון בתעשייה עם תואר ראשון במדעי המחשב,האמת לא נראה לי שיצא לי לעבוד כבר בתחום,מבאס אבל ...זה מה יש :( באוקטובר אני אמור להתחיל תואר שני בהנדסת תעו"נ-התמחות בניהול מערכות מידע באוניברסיטת ב"ש.רציתי לשאול אם אתם יודעים מה מצב השוק בתחום זה?והאם בכלל שווה ללמוד,לימודים...לימודים ללא עבודה !!! כי היום די ברור שמעסיקים יעדיפו, בלי להסס בכלל, מועמד עם ניסיון ללא השכלה ע"פ אחד עם השכלה ללא ניסיון. שלכם, מובטל מבואס בטיטו

מערכות מידע זה הכיוון שלך ?

אם כן (מדעי המחשב ומערכות מידע יש בינהם חפיפה חלקית אבל לא זהות) אז בטח עדיף ללמוד ולהתפתח במקום לשבת בבית. אתה יכול בתור עבודת גמר לקחת על עצמך פרויקט מיחשוב (אולי אפילו אצל ארגון חיצוני) שתוכל לציין ברזומה בתור ניסיון מקצועי, וגם ליצור קשרים. אם בעוד X חודשים תקבל הצעת עבודה תמיד תוכל לפרוש מהלימודים.

J2EE

New member
למה לא תלמד מנהל עסקים בהתמחות של

מערכות מידע (MBA) ? זה פותח לך יותר אופציות לדעתי.

roy_mas

New member
Msc כנגד Mba ?

נראה לי שתואר Msc נחשב יותר חזק בשוק העבודה.

ניקו5

New member
זה תלוי

אם השאיפה שלך להתקדם בתחום הניהול אז עדיף MBA. ואם אתה רוצה רקע טכני יותר חזק עדיף MSC.

ReadyOrNot

New member
לדעתי זו טעות חמורה

אתה חייב למצוא עבודה (אפילו לא במחשבים), כי אם תסיים תואר שני ולא יהיה לך שום נסיון תעסוקתי זה ממש לא נראה טוב (over qualified), אתה תרצה שכר שהולם אדם עם תואר שני אבל רקע מעשי לא יהיה לך בכלל. לא ממש אטרקטיבי לאף חברה. תחשוב על זה

ניקו5

New member
אני מסכים

אחר כך אנשים כמוך נאלצים "להשמיט" את התואר השני מקורות החיים מחשש שיפסלו אותם כל כך שהם over qualified. בהחלט רצוי שתמצא עבודה כלשהי,לאו דווקא במחשבים.

למעלה