תואר שני...

123מתלבטת

New member
תואר שני...

לילה טוב, אני קופצת למים ומקוראת בלבד ,מתנסה גם בשאלת שאלה... אני מתלבטת לגבי תואר שני.מצד אחד אני לא ממש "צריכה" את זה ומצד שני בשביל הדימוי העצמי (ולא נכנס לזה כאן ...). מה זה אומר בפועל ? כמה עומס? סליחה על הבורות מה זו הפרקטיקה? כמה ימי לימוד בשבוע ? וכל פרט אחר. אני יודעת שב"ש זה לא ממש המקום המועדף על מרבית העו"סים,אבל שם עשיתי את התואר הראשון ולשם אני מעוניינת לחזור (מכל מיני סיבות).מישהו מכיר את התוכנית ויכול לספר? האם היא תורמת משהו במישור הטיפולי? תודה למי ששרד עד לכאן, מתלבטת.

SuperGirl 25

New member
אין לי תשובות של ממש, אך כן ברכות

להפיכתך מקוראת לכותבת
אז ברוכה הבאה! מה שכן-לפי מיטב ידיעתי, אין פרקטיקה (הכשרה מעשית) בתואר השני, אלא אם כן את עושה הסבה מתואר ראשון שאינו עו"ס ולכן הפרקטיקה מתבקשת. יש פרקטיקום בתואר השני, שזה אומר עבודה קבוצתית/סדנא חוויתית. אני יודעת שבב"ש יש מסלול עם תזה ומסלול בלי. מקווה שמישהו יוכל לענות לך ואם לא-כדאי שתפני לאוניברסיטה ותשאלי על התואר השני.

SuperGirl 25

New member
אין לי ממש מושג

(אני לא לומדת תואר שני עדיין). בתואר הראשון גם היה לנו פרקטיקום-בטיפול פרטני וזה היה חוויתי יותר משיעור פרונטלי-אנשים הביאו מקרים מההכשרה והתייעצו בפורום של הכיתה או שהמרצה הביא סוגיות שונות ודנו על זה.

עוס

New member
פרקטיקום

את התואר השני סיימתי באונ' ת"א. במסגרת הפרקטיקום הייתי צריכה להביא מקרה שבטיפולי לכיתה ולקבל עליו הדרכה קבוצתית. בסיום השנה התבקשתי להציג את ההתערבות באמצעות עבודה מסכמת.

היי' מתלבטת

ממה שבדקתי דרך האתר של האוניברסיטה קיימת תוכנית לטיפול באומנות ואם זכרוני אינו מטעה אותי קיים עוד מסלול אחד. לא זוכרת בדיוק מה התוכניות כוללות, אך את יכולה להכנס לידיעון האוניברסיטה דרך האינטרנט. ב ה צ ל חה

למעלה