תואר B.A כללי במדעי החברה

tzr86

New member
תואר B.A כללי במדעי החברה

שלום כמו רבים אחרים אין לי מושג איזה מקצוע ברצוני ללמוד אבל אני כן יודעת שזה קשור למדעי החברה האם כדי לי לעשות B.A כללי במדעי החברה ואז לעשות תואר שני או עדיף להתמקד על משהו ובעצם התואר הזה לא שווה כלום

תואר במדעי החברה

הי, מה מביא אותך דווקא למדעי החברה? מה יש בלימודים בתחום הזה שמעניינים אותך ? יש אנשים שבשלב הבחירה בתחום לימודים עדיין לא מגובשים, עדיין לא ברור להם מה מעניין אותם, מה מושך אותם ומה חשוב להם ולכן בוחרים במקצוע כללי אשר יאפשר להם בהמשך לבחור בצורה יותר ממוקדת תחום עיסוק המתאים להם. יש אנשים שאפילו מעדיפים לבחור במקצוע כללי מפני שהם רוצים לפתוח אפשרויות. באופן אישי, אני חושבת שאין זו טעות לבחור בתואר כללי אם זה אכן המצב. אם את לא שלמה עם בחירה כזו, אני כן ממליצה לשבת עם עצמך, לברר את העדפותיך ולבחון האם אין שום תחום אחר, ממוקד יותר אשר יכול לבוא בחשבון? אם תחליטי לכתוב ולפרט את האהבות שלך, העניין שלך במהלך השנים בתחומים מסויימים, אשמח לחשוב ביחד על רעיונות. בברכה אילת לבנון מאמנת אישית ויועצת קריירה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

את בהחלט יכולה לעשות תואר ראשון כללי במדעי החברה אם עדיין לא החלטת לאיזה כיוון את רוצה לפנות. במהלך התואר הזה תחשפי לתחומי ידע שונים ואז תוכלי להחליט טוב יותר למה את מתאימה. לאחר מכן תוכלי לעשות תואר שני במה שתרצי בתוספת השלמות.

למעלה