תואר

תואר

היי לכולם,

אני רוצה בעתיד לעסוק בתחום השיווק ופרסום ומתלבט איזה תואר ללמוד שייתן לי יתרון בכניסה לעולם הזה.
אני שלא צריך באמת תואר כדי להכנס לעולם הזה ויש הרבה עניין של פרוטקציה ומזל ותואר בתקשורת לא באמת נותן משהו ...אבל אני לא מתכוון לוותר על תואר.
נרשמתי לתואר במשפטים מנהל עסקים בבינתחומ שההתמחות שאני הולך לקחת במנהל עסקים תהיה בשיווק.
אבל מפחד אבל שרוב התואר יהיה במשפטים וכאלך לחפש מקומות עבודה זה לא באמת ייתן לי כלום.
עד כמה תואר משולב במנהל עסקים ומשפטים עדיף על תואר במנהל עסקים או בתקשורת?

אודה לעזרתכם :)

הי, לדעתי התואר במשפטים, בוודאי לא יזיק..

מנה"ס הוא תואר כללי לדעתי בתחום, ש בוודאי יתרום אם תהיה מעוניין לעסוק בשיווק ופרסום, אבל זה מאוד תלוי בהתייחסות במקומות העבודה הרלבנטים.
לדעתי אם אתה מוכשר ובעל מוטיבציה כמו שאתה עושה רושם, השילוב מנה"ס ומשפטים בהחלט מעניין ויעשה רושם טוב.
מכיר לא מעט עם רקע לימודים כמו שלך, שהגיעו לתפקידים בכירים בענף.
בהצלחה.

תודה רבה על העזרה :)

איזה עוד מקצועות יכולים לתת יתרון בענף הזה? או אולי התמקצעות טובה יותר?

תלוי מה הכיוון שלך, לדוגמא פלנינג, אסטרטגיה..

ותיכנון במסגרת משרד פרסום, לדעתי בהחלט יועיל לימודים או קורסים והתמקדות "במדעני ההתנהגות" "התנהגות צרכנים" .
לדעתי כל מה שקשור כמובן לתקשורת שיווקית, שיווק, בהחלט יתרמו, אתה תמיד תוכל להרחיב את השכלתך, ממליץ לך להעמיק במקצועות הפרסום השונים, תמצא מידע נירחב באינטרנט, בדוק היבטים של כל מקצוע, מה נידרש, מה אומרים העוסקים בתחום, ותראה איך ואם אתה מתחבר, ולאיזה תחום מקצועי יותר מהאחרים.

למעלה