תובנה חדשה בקשר לשוטים...

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
תובנה חדשה בקשר לשוטים...

בהופעה האחרונה אברהם אמר שיהיה לכולם חג שמח והוא אמר שמי שלא הבין למה הכוונה שיקשיב למילים של השיר הבא ויבין, השיר היה "דקה בפרד"ס" ואז זה בא אליי, הבנתי שהוא התכוון לכל נושא ההתנתקות ומדבריו הבנתי שהוא בעד ההתנתקות, ואז חשבתי רגע אולי לשירים נוספים יש משמעות פוליטית חבויה שלא שמנו לב אליה קודם...

אומנם לא הייתי בהופעה אבל לפי

מה שאתה מספר יכול להיות שהייתה כונה סמויה בקטע הזה: "תני לי דקה בפרדס, או תני לי רגע שנייה, וואלה בלי שולם ברוגז, כנסי ל"הבה נגילה". הבן של אלי המציל, יחזיר לך את החוב, כבר חמש מאות שנה שאני ממתין, תראי את מה שיש ומתרחש פה. אני אוכל, ישן טוב, וזה נותן לי זמן לנשום,ולבקש שלום, הי ילד תן גם לו, די מספיק לשנוא! " יכול להיות שיש כאן גם פנייה למתנחלים...."היי ילד תן גם לו"---> לקרוא להם להחזיר את השטחים האלה לפלסטינאים ולפנות אותם "הבן של אלי המציל יחזיר לך את החוב"--- המדינה תפצה אותם בשלב כלשהוא בלה בלה...סתם הנחה שלי

מה?!?!?!

קודם כל כאילו, יופי שאתם כאילו לא שומעים רק כאילו מה שאתם רוצים לשמוע. כאילו או מאי גאד! אני הייתי בהופעה ואולי כל האנשים שכל כך כאילו רוצים לשמוע כאילו כל היום בערך אנשים אומרים "אני בעד ההתנתקות כי אני כאילו שאנטי מגניב כאילו וכל השאנטים כאילו בעד" אז לא! וחבל שכאילו חייבים להכניס את הפוליטיקה המסריחה הזאת לכל דבר כאילו! למה נראה לך כאילו שהוא התכוון לזה?!?! כשהוא אומר מספיק לשנוא אז אולי כאילו הוא לא מתכוון למתנחלים, כי תתפלאו, לא כולם כאילו שונאים את כל העולם ואכפת להם רק מחתיכת הדשא שבחצר שלהם כאילו. אולי כאילו כל העם הזה צריך ללמוד להפסיק לשנוא את החצי השני של העם שלו. אולי כאילו שוטי הנבואה רוצים שאנשים שכל כך מתלהבים להחזיר את האדמה שלהם יחשבו פעמיים לפני שהם כאילו יוצאים במחולות לרחוב בזמן שהחצי השני של העם שלהם כיאלו בוכה. אולי הם כאילו רוצים שנהיה אחים ונתמוך אחד בשני ולא כאילו נרד עליהם כי הממשלה באה ודורסת להם את הבית? אולי??? כאילו ממש חבל שאנשים בפורום הזה, שכאילו מתיימרים להיות כאילו כאלה גאונים וכאלה שאנטים שרוצים שלום, לא מבינים כאילו אפילו בכלל מה הערך של האדמה בארץ שלהם וכאילו מה הערך של להיות עם מאוחד ולא חרא בני אדם אבל כאלה שכאילו מחזירים שטחים כי זה כאילו הכי חשוב בעולם!!! ושכאילו אף אחד לא יתלהב עלי ויגיד לי- אבל חיים יותר חשוב מאדמה! כי כאילו אני לא אמרתי שלא, ועם כל ההחזרת שטחים שהפכה כאילו להיות הדבר הכי חשוב בחיים שלכם בערך, שכחתם שמדובר בחיים בשטחים האלה שאתם כל כך ממהרים להחזיר. אז כאילו תשבו ותחשבו. וחוץ מזה, אולי כאילו תפסיקו לשמוע מה שאתם רוצים ותחשבו כאילו קצת יותר לעומק. שוטי הנבואה איחלו לך חד שמח עם הרבה אושר ואהבה והצלחה בתור עולם תומך, עם מאוחד ובן אדם טוב. כאילו תחשבי מעבר להתנתקות, מי בכלל עירב פוליטיקה כאילו???

חחח התגעגעתי אלייך ../images/Emo24.gif

למה את לא באה לעיתים יותר קרובות
כאילו אני ממש ממש חשבתי שקרה לך משהו, אה וכאילו אולי תצטרפי גם לפורום מוש בן ארי.. יש אחת שם קוראים לה יונה והיא כאילו מזה דומה לך...
בכל מקרה אני תומכת בך
מאמינה בך עילאית כי רק את יכולה

אליה 24

New member
טוב אותו לא מוציאים מהבית

והילדים שלו לא הולכים ליחיות בסביבה של קרוואנים כמו ההומלסים בניורק אז למה שיהיה נגד?

Perfect sense

New member
אוף ממש לא בא לי לענות.

אבל תדעי שהומלסים הם לא הולכים להיות. אפילו לא קרוב:) בבקשה אל תעני, ואם תעני.. אז לא בדרך רועשת\ כועסת. תודה:)

ספרתי כזה כאילו 29 כאילו בתגובת

הכאילו שלה כי היה לי משעמם במחסן של כאילו. ואני חושב כאילו שמשתוללת בכפר הכי מדברת לעניין. הרי שוטי הנבואה כאיל ומדברים ברוב השירים על שלום , על כאילו ויתור למען שלום לא נראה לי שהם נגד ההתנתקות כאילו כמו השיר "פרילי" לדוגמא כאילו.

למעלה