תובנות ורעיונות בנושא טמפה
וגם שבבי סויה

Dr T noki

New member
תובנות ורעיונות בנושא טמפה
וגם שבבי סויה

פעם ראשונה שרכשתי טמפה. רעיונות שניסו והיו מוצלחים? ומה ההבדל בין זה לבין טופו או סייטן?

בנוסף אני מחפשת רעיונות מה לעשות עם שבבי סויה - חוץ מהשילוב הברור במילוי ממולאים וקציצות.
 
לא מזמן הכנתי קציצות משבבי סויה

היה לזה טעם של קציצות ילדות שאמא שלי היתה מכינה
אין לי שום רעיון מה אפשר להכין מהן שהוא לא קציצות/ממולאים!
 
כלומר בנוסף לבולונז ופאי רועים!

ובעצם - נזכרתי שנהגתי לפני שנים להכין מהשבבים צ'ילי!
הבן שלי מאד אהב את זה חריף חריף, בטאקו, עם גבינה מגוררת - עכשיו שיש כל כך הרבה אופציות של גבינות טבעוניות, זה ממש מתבקש
 

RSPA

New member
כן.

לא אהבתי את השילוב של בטטה כל כך ואפשר במקום זה לשים תפו"א סתם. זה כמובן ענין של טעם אישי.
בסה"כ, מתכון חביב וטעים.
 
עוד לא ניסיתי טמפה

אבל שמתי עין על כמה מתכונים אצל ריצ׳ה מהבלוג האהוב עלי vegan richa - המתכונים שלה תמיד טעימים לי, ומאד מדוייקים.
 

Dr T noki

New member
היום הכנתי לזניה עם שבבי סויה וירקות

ופסטה בולונז.
הצטרפו קציצות שבבי סויה, חומוס מבושל טחון, פטרוזיליה, קצת טחינה גולמית, דלעת ערמונים ותפוח אדמה במיקרו- מעוכים, תפוח אדמה מגורר,עם הרבה תבלינים, אפויות בתנור.
נראה לי שמיציתי היטב את שקית שבבי הסויה

עכשיו אחכה שיחוסל ואנסה את הטמפה.
 
למעלה