תובנות חדשות תסתכלו בתמונה המצורפת באסים
כ כמעט25 New member 6/9/05 #2 מוכר...ישן.. ומגיעים לאותה תשובה גם אם תרשום Man לסיכום=כולם דפוקים נתי.
L liontamer New member 6/9/05 #3 איפה אתם? לא רואים אתכם לא שומעים אתכם. מה קורה אתכם?!! לאון המצב חצב
כ כמעט25 New member 6/9/05 #6 אוקיי..(פותחת יומן) או מחר בין אחת לשתיים וחצי בצהריים או ב11 בלילה.... או מחרתיים באותן שעות... ואם אתם לא יכולים אז ז'דיינו!
אוקיי..(פותחת יומן) או מחר בין אחת לשתיים וחצי בצהריים או ב11 בלילה.... או מחרתיים באותן שעות... ואם אתם לא יכולים אז ז'דיינו!
L liontamer New member 6/9/05 #7 בין אחת לשתי וחצי נשמע לי סבבה.... אח"כ אני לא יכול כי אני נוסע לאילת, ולפני גם לא כי יש לי שיעורי נהיגה לאון לאון שומאכר
בין אחת לשתי וחצי נשמע לי סבבה.... אח"כ אני לא יכול כי אני נוסע לאילת, ולפני גם לא כי יש לי שיעורי נהיגה לאון לאון שומאכר
D dod_basim New member 7/9/05 #8 מחר יום אופניים שבועי יש לי רכיבה גם בבוקר וגם בערב... אני אמור להיות בבית בשעות הללו. רק תזכירו לי ב SMS
מחר יום אופניים שבועי יש לי רכיבה גם בבוקר וגם בערב... אני אמור להיות בבית בשעות הללו. רק תזכירו לי ב SMS