תובנות מאוחרות

Dawn12

New member
תובנות מאוחרות ../images/Emo187.gif

בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את המרתון הפרטי שלי על הפרקים שהפסדתי בשבוע ומשהו האחרון. יש הרבה שרשורים שכבר לא קופצים, ורוב הדברים שהיו להגיד כבר נכתבו בהם, אבל בכל זאת יש כמה דברים ששווה להעלות שוב. אזהרה: זה הולך להיות ארוך.
קודם כל - אחת ולתמיד - השם הוא ריאנה. שמתי לב שכמעט כולם כבר קוראים לה כאן "בריאנה" ואין דבר כזה. זה תוצר לוואי של המתרגמת המוכשרת שלנו שהחליטה (לא ברור לי על סמך מה) שזה השם של הדמות ומאז היא מסרבת להודות בטעותה. בדיקה פשוטה בכל אתר צח"מ ברשת היתה מוכיחה לה שהיא טועה אבל כנראה שזה חורג מתחום עבודתה. ריאנה תהיה איתנו עוד המון המון זמן כך שאם מישהו שם לא יתעורר זה יהיה מאוד עצוב. פרוייקט GBJ הסתיים ועכשיו כבר אפשר להגיד את זה בבטחה - מדובר בסיפור שהתחיל טוב ופספס את עצמו לגמרי איפשהו בדרך. לא מסוג הסיפורים שנזכור לטובה זה בטוח. גם הסיום לא היה ב"באנג" כמו שפיליס רצתה וקיוותה, לפחות לא מבחינתי. את הסיבות שאני רואה לכישלון כבר כתבתי כאן מזמן (חוסר אמינות, חוסר תכנון מבחינת זמנים, העובדה שבעצם לא עשו שם כלום) אבל יש עוד אחת, ואולי היא בעצם הכי חשובה. הרביעייה שבסופו של דבר נבחרה לככב בפרוייקט פשוט לא היתה מעניינת מספיק. בילי ובריטני כבר מזמן לא משכנעים בתור זוג, ובילי בשלב מסויים אפילו הפסיק להעמיד פנים שאכפת לו ממנה. הוא פשוט התעלם ממנה והחל להסתודד עם מאק בכל הזדמנות אפשרית ולדבר עליה ואיתה בלי כל חשש. הדרמה האמיתית (וגם היא לא היתה ממש דרמה) התרחשה תמיד מאחורי המצלמות, בכל פעם שמאק ראתה את בילי ובריטני מתמזמזים. זה בדיוק מה שהגולשים היו צריכים לראות באתר. ריאנה היא אולי הדמות הכי חסרת אופי מבין כל הצעירים החדשים בג'נואה סיטי. בכלל לא נתנו לנו אפשרות להכיר אותה וכבר זרקו אותה לפרוייקט העלוב הזה, אז למה שיהיה לנו אכפת? ה"רומן" שכביכול צמח בינה ובין ראול (מתי בדיוק?) מעניין אותי בערך כמו משחקי הגולף הנוראיים האלה בגלל שגם ראול הוא דמות די אנמית בסופו של דבר. בקיצור - היו חייבים למצוא דרך לשלב את מאק בעניינים הרבה יותר. גם ג'יי טי היה צריך להיכנס לפרוייקט, ולו רק בשביל שיריב קצת עם ריאנה מול המצלמות ויחמם את האווירה בין בילי ובריטני. הציון הסופי? מספיק בקושי. שמתם לב שבשיחת הטלפון של ויקטור וניקי הם דאגו מאוד לתגובה של ויקי לחדשות של דיאן? העניין הזה לא חדש. הוא קיים בערך מהרגע שהת'ר נכנסה לנעליים של ויקטוריה, ואפשר לראות שמישהו אכן זוכר את זה - וטוב שכך. ויקי תמיד היתה המעריצה מספר אחת של ויקטור וניקי, גם כשהם כבר ויתרו על היחסים ביניהם. בניגוד לניק, שעסוק בזמן האחרון (ולא רק) בקיטורים על כך שויקטור מתעלל בו והמשפחה שלו שסועה, ויקי תמיד היתה אישה של מעשים. זאת לא תהיה הגזמה להגיד שהמשפחה שלהם תמיד היתה חשובה לה הרבה יותר מאשר לניקולאס, ואפילו ויקטור וניקי מבחינים בכך. לאף אחד לא אכפת איך ניק יגיב לבשורה שהולך להיות לו עוד אח חורג והצורה שבה הדבר נודע לו - שיחה מקרית עם ויקי - רק שבה ומוכיחה את זה. בניגוד אליו, ויקטור וניקי יודעים טוב מאוד שאצל ויקי מדובר בנושא רגיש שצריך לטפל בו בעדינות. עוד דוגמא לכך שכדי ליצור אמינות ועקביות מספיקה לפעמים בס"הכ שורת טקסט אחת בתסריט.
צהובון כבר כתב את זה כאן באחד השרשורים אבל למי שפספס - לורליי בל (כריסטין) בהריון. כמו שודאי שמתם לב - היא נמצאת בחודש שבו מתחיל להיות קשה להסתיר את הבטן ולכן הלבישו אותה בחליפה הירוקה-שחורה הזאת, כאילו שלא נראה. שימו לב שמעכשיו ישתדלו לצלם תמיד את החלק העליון שלה בלבד, אלא אם כן היא תהיה בסצינה עם יותר מאדם אחד. אני זוכר שקראתי איפשהו ראיון איתה (אל תשאלו אותי למה, אני מנסה ברגעים אלה למצוא את התשובה) והיא אמרה שהיה מאוד מצחיק לצלם את הסצינות האלה. כריס הרי נקרעת עם עצמה וממש לא רוצה עכשיו תינוק, בזמן שבמציאות לורליי מרגישה שבועטים לה בבטן. אחחח... האירוניה.

b o t t e n

New member
את זה שלורליי היתה באמת בהריון...

לא ידעתי
גם אני לא התלהבתי מפרוייקט GBJ, אבל מסתבר שחצי ג'ינואה סיטי, כולל קאסי דווקא כן, אז אולי היה משהו שאנחנו לא ראינו
איליין דוידסון נראית מקסים עם הבטן הקטנה שסידרו לה. נינה נראית כאילו יצאה מהכלא המקסיקני
אבל משתלבת מצויין עם תומאס. פיליפ שוב נעלם
.
בכל השיחות של ניקי על ה"ויקטור" שדיאן מבשלת, היא נראית מסוייגת, ולא משתוללת מזה, כמו שהיינו מצפים, יש דברים בגו
מתי החגיגה הזאת מתפוצצת להם בפנים

משהו מאוד לא ברור לי

הבן של נינה פיליפ כשהוא נולד ניק וויקטוריה עוד היו בש"ש (בבטן של אמא שלהם) ואח"כ הם היו ילדים קטנים וגדלו ופיליפ היה עוד תינוק והם המשיכו לגדול ונעשו ממש גדולים והוא נשאר עוד תינוק היום הם כבר היו נשואים כל אחד בתורו והוא רק בבית ספר יסודי עוד מעט גם הילד של ניק (ג'שוע יהיה יותר גדול ממנו
לא מצחיק?

KOBEMANIA

New member
חייב להסכים

אתה כ"כ צודק בנושא של ויקטוריה ואיךך שהיא מגיבה לפרידות של ההורים שלה למי שזוכרים מביננו שויקי וניקו עוד היו ילדים ויקטוריה תמיד הייתה הרבה יותר קשורה לויקטור וניקי ובמיוחד לניקי ניקו לעומת זאת גדל עם הזהב בפה ועם אגו ניומני מפה עד ים סוף אבל הקשר של הוריו תמיד היה שולי יותר ויקטור לעומת זאת תופס מניק כיורש העסק הרבה יותר מויקטוריה שיעורי האיגרוף שהוא היה מעביר לו בעבר שיכנעו אותו שיש לו גבר בבית ויכול להיות שכאן המשופם טועה בהתייחס לצעירים הכל כבר נאמר אם מישהו לא יתעורר שם בג'נואה ומהר אז זה ימשיך להתרסק לנו יום יום בשעה 19:00 לורליי בל והעולם שתק!

enicegirl

New member
אני חושבת

שריאנה הזאת מהממת, היא משחקת יפה וגם ראול...ואכן מצחיק שהיא נדלקה עליו תוך כדי הפרוייקט הזה, סה"כ הם שיחקו גולף
אז יש לה עתיד טוב בהמשך? וצדקת באומרך שאם ג'יי טי היה משתלב שם גם בפרוייקט הכל היה נראה יותר טוב! זה היה מוסיף הרבה פילפל! כריס באמת היתה בהריון באותה תקופה? טוב לדעת, סתם ענין אותי אם דיאן ואשלי גם היו בהריון אבל אני מבינה מדבריכם שלא...

למעלה