למה את נכנסת כאורחת ולא עם הניק הקבוע שיש לך בתפוז, כי הרי
מי שאין לו ניק בתפוז לא יכול להיכנס גם כאורח ומי שיש לו ניק בתפוז
מה הסיבה להסתתר תחת שם של אורח בפורום, האם לא תרצי להיות חברה קבועה בפורום הנחמד הזה?
שלומות לפורום הנכבד .
החודש האחרון היה עבורי מאתגר .
מצאתי את עצמי בסיטואציה משפחתית מורכבת,מתרוצצת בין שני בתי חולים רחוקים זה מזה,ותוספות כאלו ואחרות מכל הכיוונים. נאלצתי לפנות את לוח הזמנים שלי ולהיות נטו עם המשפחה. אקדים ואומר שכולם בסדר והרוב חזר על מקומו בשלום,במהלך התקופה בכל רגע פנוי דאגתי לעצמי ,הקשבתי להרצאות מעניינות ונותנות השראה. לא נתתי לעצמי לשקוע במרה שחורה. כשכל מה שהיה תלוי בי ובעזרתי הגיע למקום טוב חזרתי לעשיה,כתבתי את כל מה שעברתי רשמתי לעצמי נקודת זכות על ההתנהלות שלי .בדקתי עם עצמי מה אשפר ואיך אתנהג בפעם הבאה. ערכתי רשימה מסודרת של מה עלי לעשות ויצאתי לדרך. אני שוב בדרך הנכונה להגשמת חלום.
יום נפלא לכולם.
עכשיו רמי עשה את נסיעת הבכורה בקולנועית.אני מקווה שזה יקל עליו את החיים..
אני על הכלי הזה לא עולה מעדיפה לנסוע בטקסי..ביהוד הכבישים עמוסים ואני רואה את הכלים האלה לפעמים בסכנה מהמכוניות שלא מתחשבים בהם...
היום סוף סוף הראמטולוג שלח מכתב המלצה להנפיק לי רשיון לקאנביס רפואי.הוא ישר אמר לי שכל הנסיונות שיש ביכולתו כבר נעשו וזה לא עוזר.מקווה שיאשרו לי .עכשיו אני מסופחת רק למרפאת כאב.יש לי טיפולים עד אוגוסט .עד עז מקווה שאקבל את הקאנביס וארגיש טוב יותר בנתיים אני על כדורים.חבל שהייתי צריכה לסבול שנים .אפשר היה לתת לי כבר לפני שנה שהוחלט שזה פיברומיאלגיה קשה..כף זה ברפואה.המצחיק בזה שהיה על הפרופסור למלא מספר דפים במחשב וזה לוקח זמן..עשה זאת ללא חשק.ואמר לי"עכשיו את רואה מדוע הרופאים לא רוצים לתת קאנביס"לוקח לנו רבע שעה להנפיק מכתב..ולקח שניה לשלוח בפקס...תלזיקו לי אצבעות...
גם לרמי בהצלחה . ד.א האם לקלנועית צריך רישיון , לרכב , אופנים , אופנוע , או מספיק רשיון להולכי רגל ? בכל מקרה שיזהר בכבישים .
יוליקה , נסיעה טובה שובי בשלום , ובין לבין תהני .
שאת כותבת, את כותבת בקודים שיידועים רק לך, לא הבנתי כלום ממה שכתבת, לא מה ההרצאות שהשתתפת בהם ,לא מה הסיבות שביקרת בבתי חולים, ובקיצור לא הבנתי כלום, אך בהחלט מציע לך שאם את רוצה לשתף בכף גדול נשמח לשמוח איתך וכך נהוג פה בפורום, את לחלוטין לא חייבת לספר את מה שאת לא רוצה לספר אך אם את כבר מספרת אז מה הטעם לספר בראשי פרקים או. בקודים???