תובנות מקשר זוגי ראשון בגיל 26

• פותח הנושא Reyn
  • פורסם בתאריך

dori78

New member
מעניין לקרוא.

ובניגוד להרבה מהבלוגרים - גם כתוב רהוט ומנוסח יפה, עושה חשק לקרוא עוד.
גם אני כמוך, למדתי על עצמי שעדיף לי להקשיב לעצמי ולא לאחרים.

Reyn

New member
תודה. וכן, היתה לי תחושה שתזדהי עם המסקנה הזו :)

לולקה1

New member
מזלטוב

על הקשר הראשון והמשמעותי, ונראה אכן שהיה משמעותי.

מקווה שתמצא במהרה את עצמך בקשר שאתה מייחל לו... מקווה ומניחה שעכשיו יהיה קצת יותר קל (בכל זאת, תובנות וזה:).

Reyn

New member
תודה על האיחולים

לצערי אני ממש לא משוכנע שכעת יהיה קל יותר. אולי חסכתי לעצמי פסילות מצד בחורות שלא ייצאו עם חסר-נסיון, אבל הבררנות שלי לא השתנתה :X

בהצלחה בחיפוש אין שאלות אתה טיפוס מאוד ברור

ואהבתי את המחשבה שלך על זוגיות
אם כי לא חושבת שמישהו יכול להבטיח לך נצח
אבל בהחלט אפשר לרענן כל הזמן את הקשר ולגלות בכל
יום את האהבה מחדש כשלומדים לעשות זאת

wolik

New member
שאלות

1) האם אתה נפרדת ממנה או שזו החלטה הדדית ?

2) כמה פעמים קיימת איתה יחסי מין בחודש הזה ? והחל מאיזו פגישה ?

ממש נהנתי לקרוא את הפוסט שלך ואני מסכים עם המסקנות שלך.

Reyn

New member
תודה, ותשובות

1. במהלך החודש היתה תנודתיות ברמת הקירבה ביננו. בכל פגישה התחלנו לפתח רגשות, אבל אמרנו שעדיף לא לתת לזה להרחיק לכת, לקחנו צעד אחורה - עד שפגישה נוספת חידשה את הרגשות.
ואז היו שבוע וחצי שלא הזדמן לנו להיפגש בגלל הזוגיות האחרת שלה, ושוב הרגשנו שאנחנו מתרחקים. היא גם עמדה להתחיל עבודה חדשה שלא היתה מאפשרת לנו להיפגש כמעט בכלל. התלבטתי מולה האם כדאי שנמשיך לצאת יחד, אז לכאורה אני יזמתי את הפרידה, אבל שנינו הגענו למסקנה שכנראה עדיף כך. שנינו היינו לא שלמים עם ההחלטה, והאמת שעדיין קשה לי עם זה, אני מתגעגע אליה.
&nbsp
2. התנשקנו בפגישה הראשונה ושכבנו בפגישה השנייה. בסה"כ נפגשנו בערך 7 פעמים, מתוכן שכבנו ב3-4 פגישות, בד"כ פעמיים באותו יום.
עכשיו כשאני כותב על כל החוויה, ברור לי כמה זה נשמע קצר ומועט, כמעט חוויה זניחה. אבל אלה היו שבועות מאוד אינטנסיביים מבחינה רגשית.
&nbsp
ראיתי שאנשים כאן מספרים על קשרים שנמשכים חודשים לפני הנשיקה/מגע/סקס הראשון. אין לי ביקורת עליהם, שכל אחד יעשה מה שמרגיש לו נכון, אבל לי נראה שאין משמעות לזמן שמחכים. תחושת קירבה נוצרת על ידי מעשים, ולא על ידי המתנה. כשיושבים מחובקים חצי שעה נוצרת יותר אינטימיות מאשר בעשרה דייטים בבית קפה.
באותו אופן, אני לא רואה טעם לחכות הרבה לפני הסקס הראשון. לא שזה הדבר הכי חשוב או היעד האולטימטיבי לשאוף אליו, אלא שסקס מהווה שיא באינטימיות הפיזית, מעין משוכה שצריך לעבור בפעם הראשונה, ולאחר מכן הכל זורם ופתוח וחלק יותר, בלי מתח.
אפשר לומר שפיתוח אינטימיות מקביל לטיפוס על הר, והסקס נמצא בפסגה. זו לא פסגה שאחריה מדרון, אלא רמה - מישור שנמצא בראש ההר ואפשר לטייל בו בנינוחות ולהנות מהנוף. זה החלק הכיפי, כשמסיימים "לטפס" ופשוט מרגישים נוח כזוג, במובן הרגשי והפיזי ביחד.

dori78

New member
למסקנות שלך ותוספת:

התהליך הזה שאתה מקביל לטיפוס הרים - הוא חוזר על עצמו בכל קשר חדש.
סוג מגע שנעים לאחת לא בהכרח יהיה נעים לאחרת, כמו שלא כל מגע שהיה נעים למי מהאקסים שלה יהיה נעים גם לך.
זה מפחיד כל פעם מחדש וגם מרגש כל פעם מחדש. קצת כמו להתחיל עבודה חדשה או מסגרת לימודית חדשה.

Reyn

New member
כן, גם את זה למדתי :)

אמנם יש משמעות גם לנסיון הנצבר מקשר לקשר, אבל עדיין מדובר בתהליך שחוזר על עצמו כל פעם מחדש.
אגב, אותי פחות מדאיג העניין של לגלות מה נעים לכל פרטנרית, כי זה כבר השלב שמדברים על הדברים בפתיחות. אני עדיין הכי לחוץ מהשלב של יצירת המגע הראשוני והנשיקה הראשונה, כשאני עדיין לא יודע אם הבחורה רוצה שאגע בה באופן *כלשהו*, או שהיא סתם נהנית לשבת ולפטפט איתי. אם עברנו את המשוכה הזו ואני יודע שהבחורה מעוניינת בי מבחינה פיזית, הרבה יותר קל לדבר על ה"פרטים הטכניים". P:

jSb1

New member
לגבי 2

בהחלט לא חוויה זניחה. ברור שזה משמעותי מאוד למי שנחשב "מתחיל", גם אם זה היה קצר.

לגבי זה שאין משמעות לזמן שמחכים לפני סקס - כן ולא. התוצאה היא אותה תוצה, ברור. אבל יש מי שיותר נוח לו/לה להמתין ולהרגיש יותר אינטימיות בתחושה, וגם חיבוק יהיה בשבילם קפיצה שתגרום חוסר נוחות. אז הם כן יצטרכו את עשרת הדייטים בבית הקפה. כל זוג ומה שמתאים לקשר שלו.

Reyn

New member
מה שהתכוונתי לומר

זה שכך או כך דרושה כאן קפיצה. גם עשר שנים של דייטים בבתי קפה לא באמת יכינו מישהו למגע אינטימי.

jSb1

New member
מעניין לקרוא, תודה.

מצאתי שם כמה אמירות שהזדהיתי איתן.

למעלה