תובנות על זוגיות

תובנות על זוגיות ../images/Emo8.gif../images/Emo30.gif

- זוג משמיים הוא זוג שאיננו מסתדר על הארץ. - זוגות מתאימים יש רק בחנות נעליים. - האהבה עיוורת. הנישואין מחזירים את הראייה. - אהבה: טירוף זמני הניתן לריפוי ע'י נישואים. - להתחתן זה כמו להיכנס לאמבטיה חמה. ברגע שהתרגלת זה כבר לא כל כך חם. - כשגבר פותח את דלת המכונית בפני אישתו יש לכך שני הסברים: או שהמכונית חדשה או שהזוגיות חדשה. - על זוגיות: שנינו מלאכים בעלי כנף אחת, ונוכל לעוף רק אם נחבק זה את זו. - סגולה לשלום בית: פיקחו את העיניים לרווחה לפני הנישואין, ועצמו אותן למחצה אחריהם - על פשרות: בתפילת 18, כאשר אומרים "עושה שלום במרומיו" , נוהגים לפסוע 3 פסיעות לאחור, כי כאשר רוצים שלום, צריך לסגת מעט. - לאדם וחוה לא הייתה בעיה לחיות בשלום: היא לא שמעה על האוכל של אמא שלו, והוא לא היה צריך לשמוע על כל החברים שלה בעבר. - על מריבות: בשנה ה1 - הבעל דיבר והאישה הקשיבה, בשנה ה2 - האישה דיברה והבעל הקשיב, בשנה ה3 - שניהם דיברו והשכנים הקשיבו. - על יופי: כלל זהב לאישה המתבגרת: הביטי בראי ואימרי לעצמך: "היום אני ניראית יותר יפה מאשר מחר". - מה ההבדל בין ארוס לבין בעל? שלושים קילו. - יש חיים אחרי המוות, אמרה אישה אחת: "עובדה, אחרי מות בעלי התחלתי לחיות". - יסורי אהבה : המנצח טוסקניני אמר פעם לאחד המנגנים בזמורתו: "יש לנגן קטע זה ברגש, ואתה מנגן אותו כמו אדם נשוי". - מישהו מימן לחותנת שלו נסיעה לשוויץ. התפלאו עליו חבריו, והוא אמר להם: "שמעתי שיש שם נוף עוצר נשימה". - האישה מתרעמת: "למה סיפרת לכולם שאני מנהלת חיים כפולים?". "כי זה נכון" , משיב הבעל - "את שלך ואת שלי." - היועץ לבני הזוג, לאחר הטיפול : "אני שמח שהצלחתי לגרום לפיוס ביניכם, עכשיו תאמרו כמה מלים טובות זה לזו". הבעל: "אני מאחל לך כל מה שאת מאחלת לי". האשה: "אתה שוב מתחיל?!" - כאשר היה ר' אריה לווין, הצדיק הירושלמי, הולך עם רעייתו לרופא, הוא היה אומר לרופא: "הרגל של אשתי כואבת לנו". ________________________________________

למעלה