תוגניות שינוי בטלויזיה

shirleyrozental

New member
תוגניות שינוי בטלויזיה

רציתי לשאול מה דעתכם בנושא... האם בתוכניות סטייל החלפת החיים הישנים בחיים חדשים (מראה חדש, בית חדש וכו'), הדברים ששינו מצליחים לשרוד ולהחזיק מעמד אצל האנשים האלו
האם רובינו למעשה היינו מצליחים להשתנות בקלות אם היתה לכולנו את האופציה ללכת לתוכניות מהפך שכאלו
האם הייתם משתתפים בתוכניות שכאלו
 
יש הבדל בין שינוי של מקום

לשינוי של האדם שזה לדעתי תהליך של זמן. אני חושבת שבשינויים פנימיים לזמן יש משמעות חשובה עד כמה שזה יבוא ויהיה אכן ממושך ואף תמידי. לכן אני לא מאמינה בללכת לטיפול אצל פסיכולוג אלא בלעשות את הדברים בינך לבין עצמך . אפשר להעזר בשיחות עם משפחה, חברים, ספרים ,סרטים כל מיני כדי שהמשהו יעשה לך ויגרום ל" פוש" שיביא לשינוי. העיקר פה באמת להיות נאמן לעצמך לדרכך ועם הזמן הדברים באים קורים משתנים. מסקנה לא הייתי הולכת לאחת התוכניות הללו.
 

ניאו30

New member
הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo45.gif

כפי שאני תופס אותם לתכניות האלו יש אפקט דומה ל"סדנאות סופ"ש"...היי גדול למשך תקופה מסויימת,שאחריו אפשרות הירידה לאחור גדולה יותר.במילים אחרות,מדובר בקיצורי דרך...ממה שאני למדתי על עצמי,על החיים ועל בני אדם-בחיים אין קיצורי דרך. מי שמחפש את הדרך הקצרה-ימצא את הדרך הארוכה ביותר,בסופו של דבר...זו דעתי בכל אופן.
 
למעלה