תודה אלוהים... שבראת אישה...
S sattla New member 9/10/03 #2 אהם. תודה אלוהים שבראת גבר שיכול להכניס אשה להריון שתוציא אישה?? לא יצא משהו
ח חוצפאי New member 9/10/03 #8 היי../images/Emo70.gif היי../images/Emo70.gif היי היי היי../images/Emo70.gif אני קלטתי פה הקנטה של אלעד'לה נירלך הגיוני | הזהר לך ילד, אני יכול להיות ממש מסוכן כשמדובר בפגיעה, אפילו הקטנה ביותר, באהוּבי הנצחי. |חושף שיניים|
היי../images/Emo70.gif היי../images/Emo70.gif היי היי היי../images/Emo70.gif אני קלטתי פה הקנטה של אלעד'לה נירלך הגיוני | הזהר לך ילד, אני יכול להיות ממש מסוכן כשמדובר בפגיעה, אפילו הקטנה ביותר, באהוּבי הנצחי. |חושף שיניים|
S sattla New member 9/10/03 #9 |מחפש איפה| |לא מוצא| הקנטה? לא, כנראה התבלבלת. |נדהם מהגשר| איפה עשית?
Y yuval k New member 9/10/03 #10 היי../images/Emo70.gif היי../images/Emo70.gif היי היי היי../images/Emo70.gif אני קלטתי פה הקנטה של זיוצי נירלך הגיוני | הזהר לך ילד, אני יכול להיות ממש מסוכן כשמדובר בפגיעה, אפילו הקטנה ביותר, באהוּבי הנצחי. |חושף שיניים|
היי../images/Emo70.gif היי../images/Emo70.gif היי היי היי../images/Emo70.gif אני קלטתי פה הקנטה של זיוצי נירלך הגיוני | הזהר לך ילד, אני יכול להיות ממש מסוכן כשמדובר בפגיעה, אפילו הקטנה ביותר, באהוּבי הנצחי. |חושף שיניים|
S sattla New member 9/10/03 #11 |מחפש איפה| לא מוצא| הקנטה? לא, כנראה התבלבלת. |נדהם מהגשר הנוסף| איפה עשית? היה 2 במחיר 1?
ח חוצפאי New member 9/10/03 #13 ברחוב גורדון בקרית מוצקין. יש שם אסיסטנטית כוסונית משהו פחד. חבל שאני כבר לא מטופל שם
S sattla New member 9/10/03 #14 באמת חבל תראה איך ת'נראה ואם אתה רוצה אז גם |נ"ח| אבל וואוו לא יותר מזה
ח חוצפאי New member 9/10/03 #20 אתה אוהב לקלום../images/Emo35.gif דווקא לא אהבתי בפעם האחרונה שניסיתי.
S sattla New member 9/10/03 #21 לאא עכשיו יש מבצע חדש... זה משהו סוף הדרך... כדאי לך לנסות.. זה 2 ב10 לא משהו רציני... תקח תנסה מקסימום אפשר להחזיר עד 30 יום בעטיפה המקורית...
לאא עכשיו יש מבצע חדש... זה משהו סוף הדרך... כדאי לך לנסות.. זה 2 ב10 לא משהו רציני... תקח תנסה מקסימום אפשר להחזיר עד 30 יום בעטיפה המקורית...
ח חוצפאי New member 9/10/03 #22 לפעמים אתה כזה אפקטיבי../images/Emo70.gif איך זה שאני אף פעם לא מוצא ת'מבצעים האלו? תודה על ההמלצה בייבי!
לפעמים אתה כזה אפקטיבי../images/Emo70.gif איך זה שאני אף פעם לא מוצא ת'מבצעים האלו? תודה על ההמלצה בייבי!
S sattla New member 9/10/03 #23 תן לבעבועות ללכת במקומך בעבעות שחורות. חיפשתי, מצאתי, התקשרתי, נדלקתי, נשרפתי.