תודה בנות

יאסון

New member
תודה בנות../images/Emo51.gif

טוב,למעשה רציתי לשמוע שמה שעובר עלי - צפוי ובעיקר חולף. אין לי באמת מה להתלונן, בסכ"ה התופעות לא בלתי נסבלות. יש אפילו משהו נחמד בהיפר של הבוקר. כשאני מעביר שיעור- אני לא סותם את הפה, ומצב הרוח שלי מרומם. זה קצת כמו להיות מסטול... הדבר היחיד שממש מבאס אותי זה ה"מון פייס"(פני ירח) שמתחילים להסתמן במראה...טוב, נקווה שזה חולף מהר. לגבי דיאטת מלח וסוכר- אני ממש קפדן. ותחרות הבישול היצירתי ללא מלח סביבי, מצדיקה פרסום של חוברת מתקונים... מסקנה כללית- אין מה להתפנק. גומרים הולכים. יש לי עוד שבוע ודי. שלום ובי יאסון

lior_r

New member
הניסיון שלי עם הסטרואידים

אני כרגע לוקח סטרואידים (לצערי הרב), ובדרך לסיימם. צערי הוא רב לא בגלל תופעות הלוואי של הסטרואידים אלה בגלל ההתקף שגרם לי לקחת אותם... אבל לעניינו: אני מה זה מזדהה עם הדברים שלך על זה שכולם מתגייסים לבשל ללא מלח. זה מה זה קשה בהתחלה בלי מלח , אני הייתי אדם שממש אהב דברים מלוחים. אם הייתי צריך לאכול גבינה - הייתי אוכל למשל בולגרית... אם זה חטיפים וכמובן סלט ירקות באופן טבעי בא עם... מלח! ועל כל אלו ויתרתי. אז אוכלים סלט עם מיץ לימון או רוטב בלסמי ושמן זית - זה מה טוב... אז אוכלים גבינה לבנה או קוטג´ במקום בולגרית או צהובה והרבה יופלה (אני ממליץ על שטרודל מפונק ותאנה ביישנית..) לפני שנה וחצי, עם האבחנה כשקיבלתי בפעם הראשונה סטרואידים אף אחד לא טרח להזכיר לי לא לאכול מלח או סוכר ... מה זה לא הרגשתי טוב אז, זה לווה בחולשות רציניות ובהתנפחות רצינית... ואילו עכשיו כשאני מקפיד אני מרגיש ממש בסדר. אני חושב שהייתה חולשה מסויימת בימים הראשונים אבל גם זה עבר במהרה. אז זהו, אני מאחל לך ןלכולםהרבה בריאות והכי חשוב חוסן נפשי... ליאור

יאסון

New member
איך יופלי אם אסור סוכר?../images/Emo46.gif

ליאור- תזהר לך מלהפריז עם היופליז שהרי בעת לקיחת סטרואידים יש גם עניין עם סוכר- אז שווה להקפיד. חוץ מזה לעשות ניתור (או אולי ניטור?) בדיקות דם שמוודאות מצב מלחים, סוכר, וכו´ בריאות ושקט גם לך יאסון

RomiVais

New member
ובנימה אופטימית זו... ../images/Emo13.gif

שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא וכולי תקווה שתרגישו טוב בהקדם האפשרי ים של בריאות לכולם אוהבת.... רומי

Navva

New member
סטרואידים - ניסיון אישי

יאנסון ולכל המתעניינים! אני עברתי "סיפור דומה לשלך לפני כשנתיים ולפני כשנה וחצי 5ימים של אינפוזיה אחת ביום (כל בוקר בקופ"ח). תופעת הלואי העיקרית עם האינפוזיה היתה טעם מר בפה, לקח לי זמן להבין שאילו מיצי קיבה. בבית החולים, במחלקת עיניים, קיבלתי בנוסף לאינפוזיה כדורי Zantab, על פי העלון הפעילות הרפואית: לטיפול בכיב התריסריון, בכיב קיבה שפיר, בדלקת הוושט שמזרם חוזר וכיבים הנגרמים ע"י טיפול בתכשירים נוגדי דלקת אל-סטרואידים. המשכתי עם ה Zantab, גם כאשר המשכתי עם הכדורים. במקרה השני את המרשם קיבלתי במירפאת הט"נ בבי"ח (ביצוע קופ"ח), מי שזכר בנוסף לי את ה Zantab זה רופא המשפחה. לפי דעתי צריך לתלות שלט ענק למול עיניי הנירולוגים שיש לרשום גם Zantab עם הסולומדרול, או כל טיפול סטרואידי אחר. הסטרואידים לא תורמים לבריאות מערכת העיכול. יאנסון! האם אתה מקבל Zantab? איך אתה מרגיש? אם זה לא חסוי, מה אתה מלמד? שבת שלום נאוה

Navva

New member
ניזכרתי בעוד משהו!

בזמן שלקחתי את הכדורים, הפנים שלי היו אדומות עד שורשי השערות. ביום שיצאתי מבית החולים קניתי מכנסיים נוחים וטוניקה, למרה שאעלה במשקל, אבל לשוא. נאוה

למעלה