תודה! המודם תומך בכל ואני מנוי בבזק על שיחה מזוהה

• פותח הנושא yee1
  • פורסם בתאריך

yee1

New member
תודה! המודם תומך בכל ואני מנוי בבזק על שיחה מזוהה

לגבי הקישור לתוכנות האם מוכרות לך היש מומלצת? אם התוכנה משמשת גם כמזכירה אלקטרונית אז בעיה של מה יקדם למה כלומר בעיה היא אם המזכירה מופעלת כאשר צריף להפעיל את הפקס ולהפך הפקס יפעל כאשר צריך את המזכירה כיצד המחשב ידע לעשות זאת? חיפשתי בפקספרו את מס הצילצולים אחריהם ישיב לשיחה הנכנסת ולא מצאתי [היה בהתקנה אז בטח אפשר לשנות] אבל אם אקבע שרירותית לכל תוכנה מס צילצולים עדין לא תיפתר הבעיה כי יש פעמים שהמזכירה צריכה לפעול ויש שהפקס בפקספרו לא אמור להיות מזכירה? גירסת הניסיון היא כמדומני בדיוק כמו הגרסא המלאה רק שמושמדת אחרי 30 יום אולי תוכנה אחרת עם מזכירה. בשתי מילים איך אני מתמחשב? תודה!

yee1

New member
אופס... זו היתה תגובה לבונד.. גימס בונד

2 הודעות מטה תודה וסליחה

B0ND_JAME5_B0ND

New member
בשתי מילים- אתה לא...

אתה לא מתמחשב לצערך. אין אפשרת להפעיל גם מזכירה וגם פקס על אותו קו- לקו אין אפשרות לזהות אם זאת שיחה רגילה או אם זה פקס ואז לכוון אותו ליעד הנכון, פעם היה קו נפרד לפקס אז היית יכול לעשות את זה - היום כשיש לך פקס במחשב אז אתה לא יכול לעשות את זה- תחליט מה עדיף לך - פקס או מזכירה, בכל אופן אין לי מושג לגבי תוכנה מומלצת, אך אני יכול להגיד לך בוודאות התוכנה של ה-30 ימי ניסיון היא זהה לחלוטין לזאת המלאה- ובשניהם יש אפשרות לכוון את מספר הצילצולים לפני הקבלה (של הפקס) כנס למאפיינים ואז לקבלה, בכל אופן כמו שאמרתי כבר- אין אפשרות לתוכנה לזהות את סוג השיחה לפני מענה.

yee1

New member
תודה

פשפשתי קצת בקישור ומצאתי תוכנות שאמורות לשלב את כל התפקידים יחד רק שאין לי מושג אם שוות משהו ולא יזיקו בעיה נוספת היא תמיכה בעיברית נראה אנסה ואראה מה קורה [היות ויש לי בעיה קשה של מקום זה מן הסתם יתארך מאד [לאחת מהן אני צריך 40 מגה שאין לי והרי צריך כמות דומה בספר בכל מקרה מה שמביא אותי בסיבות 80 מגה פנוים שפשוט אין אני מחפש מה ניתן להעיף . הדיסק 15גיגה לא הכי קטן גם אם נשמע כזה

למעלה