תודה , המחמאות מעודדות אותנו.

תודה , המחמאות מעודדות אותנו.

שלום למשתתפי הפורום. שמחנו לקרוא מחמאות על עצמנו בפורום זה ובאחרים ואנו גאים לספר על עצמנו ועל עבודתנו ב"דור": אנחנו קבוצה של אנשי מקצוע בתחומים שונים של התפתחות ילדים בגיל הרך ושל עבודה עם מטפלות והדרכתן. כולנו עוסקים בתחום משך שנים רבות באקדמיה ובתחום המעשי בשדה. ב- 5 השנים האחרונות שמנו לעצמנו מטרה לשנות את נוף הטיפול הפרטי בארץ - מתוך ראייה מקצועית ואזרחית של החשיבות הקריטית של שנות החיים הראשונות ושל הטיפול הניתן בהן לתינוקות ולילדים. ב"דור" אנחנו מאתרים מטפלות, מראיינים אותן, מאבחנים אותן וממליצים רק על אלה שראויות ומתאימות מאד לטפל בתינוק או בילד. אנחנו סבורים שהדבר הנכון ביותר לילד קטן בשלבי חייו הראשונים הוא טיפול אינדיוידואלי, רגיש, חם, תומך, מכיל, מעשיר וזמין מיידית. לכן נמליץ למשפחה המבקשת את שירותינו רק על מי שתהיה בעינינו "מטפלת ברמה אחרת"- כזאת שיש לה את כל התכונות והיכולות העושים אותה למטפלת מעולה. ושתתאים לפרופיל שנבנה ביחד עם המשפחה. השרות כרוך, כמובן, בתשלום (חד פעמי) שעומד על 1872 ש"ח (כולל מ.ע.מ.) ומשולם אך ורק שבועיים אחרי שהמטפלת כבר עובדת בפועל במשפחה. כך אנו מבטיחים שהמשפחה אכן התרשמה היטב מן המטפלת ועושה את ההחלטה הנכונה עבורה. עד אותו רגע אין למשפחה כל מחויבות כספית כלפי חברת "דור". חשוב לציין שכל מטפלת שלנו זכאית לקבל הדרכה ולווי מקצועי צמוד לאורך כל תקופת עבודתה - ללא כל תשלום. זהו שרות שחשוב לנו לתת למטפלות (ובאמצעותן- לילד המטופל על ידן). המטפלות אינן משלמות לחברת "דור" כל תשלום מכל סוג שהוא לאורך כל הדרך. המשפחה הינה המעסיק של המטפלת ותנאי ההעסקה נקבעים ביניהם. נשמח לתת פרטים נוספים לכל משפחה המחפשת את המטפלת הטובה והמתאימה ביותר לילד שלה, וכן לכל מטפלת הרואה עצמה מתאימה מאד למקצוע חשוב זה, אשר תאובחן על ידנו ותוערך כמתאימה. מספר הטלפון שלנו: 6990882 - 03. תודה על האמון והמחמאות . נשמח להיות לכם לעזר - ושנה טובה.

ורדהרי

New member
חברת דור באמת ראויה לשבח

שלום וערב טוב. אני אחת מאלה שנהנו מהשרות הטוב של חברת דור. אני רוצה לאשר שכל מה שהם כתבו כאן בתאור על עצמם מדויק לגמרי. הם באמת מקצועיים מאד, סבלניים מאד ואדיבים. כל מי שעונה בחברת דור הוא מקצועי בתחום של התפתחות ילדים. (אני אמא דאגנית ונדנדתי להם הרבה מאד. תמיד ענו לי בצורה יפה ובסבלנות. נתנו עיצה והדרכה טובה. עודדו ופתרו כל ענין). אני שמחה מאד שפניתי אליהם. אני יודעת גם על חברים אחרים שלי שקבלו מטפלת דרכם ומאד מרוצים. ממליצה בחום על השרות שלהם. אני מאחלת להם הצלחה ומקווה גם בשביל ההורים במקומות אחרים בארץ מחוץ לאזור המרכז שהם יפתחו גם שם סניפים. חתימה טובה לכל משתתפי הפורום, לכל האמהות והאבות בארץ ובכלל לכולם.

זו פרסומת! מצחיקים, מפרסמים את עצמם

ואז מודים על המחמאות.. שימו לב איך כל ההודעות שקשורות לנושא נכתבו בסגנון זהה (מבחינת השפה והעריכה).

דור מטפלות אכן מקצועיים/ות ללא רבב

גם את המטפלת של אסף מצאנו דרכם והיא פשוט מושלמת. אשה עם רקע בחינוך, נעימה, אסתטית, סבלנית, מטורפת על הילד ומקדמת אותו באופן שאפילו אנחנו לא היינו יכולים. אסף בן שלושה חודשים וכבר יש לו אוצר מילים פשוט ענק!! אני ממליצה עליהם לכולם, כי הם פועלים באמת לפי עקרונות שהם מאמינים בהם. לדוגמה, היה מקרה בו הפניתי חבר לעבודה וכשלא מצאו לו מטפלת התעניינתי מה קרה ונאמה לי בכנות ובפשטות שהמשפחה שלו חיפשה מטפלת משבע בבוקר עד שמונה בערב, ובנוסף לעובדה שרוב המטפלות אינן מוכנות לעבוד מספר כזה של שעות, הפתרון היחיד הוא לחלק את הזמן בין שתי מטפלות, אך מכיון שצוות דור חושב ש"סידור" כזה נוגד את טובת הילד, הם נמנעו מלהמליץ עליו. לדעתי זה מוכיח מעבר לכל דיבורים בעלמא את רמת המקצועיות ללא רבב שלהם.

נעה גל

New member
זה עדין לא סותר את העובדה שהם

מפרסמים עצמם בכל הפורומים בצורה כל כך בוטה (עד כדי העלבת האינטליגנטציה של הקוראים....). אף אחד, לא אומר שזה לא חברה טובה ומקצועית, אבל הודעה כמו שניתנה כאן למעלה, כשהחברה מזדהה, ומסבירה על עצמה, היא פרסומת לגיטימית (אם היא מותרת בכלל בתחומי הפורום), לעומת זאת, אמהות שמצאו את מרי פופינס צצות כחדשות לבקרים וזה נראה מעט חשוד. מה גם שסגנון הכתיבה... דומה אם לא זהה.

למעלה