תודה ובקשה קטנה

leibo12

New member
תודה ובקשה קטנה../images/Emo9.gif

מחר אני ובן זוגי נוסעים לצימר בכחל (של רותי) בהמלצתכם, אז קודם כל תודה. ובנוסף אשמח אם תוכלו להמליץ על מקומות נחמדים ומיוחדים לארוחת ערב ומסלולי טיול בתוך נחל (כי חם מידי למסלול יבש) תודה! מבטיחה לעדכן לגבי הצימר

ה דרומי

New member
צומת עמיעד מסעדה מזרחית

ורד הגליל מסעדת בשרים. קצת צפונה ראש פינה. יש גם את הסוכה. בחד נס. טיולים מג'רסה כניסה בתשלום חברי מועדון מטמון לא משלמים והזאכי ללא תשלום. לא יודע מצב המים בנחל עמוד עליון?????.. בהצלחה וחופשה נעימה

ShirShir

New member
תעשו חיים../images/Emo70.gif שיהיה סופ"ש נפלא../images/Emo45.gif

katam

New member
../images/Emo39.gif בבקשה ../images/Emo39.gif

למען הגילוי הנאות אני צמחונית אז אין לי המלצות על מתמחות בבשר. יש מסעדות צמחוניות באמירים.אנחנו אהבנו את בית סימסאלה אוירת זרוקה ישיבה על פופים אוכל קל מה שמיוחד שם זה האוירה. בצפת יש את סעודה בגן עדן חלבית מצרפת לך קישור לאתר ראסט. בצפת בתחנת הדלק הר כנען יש סינית זולה טובה וכשרה אכלנו צהרים אני לא יודעת אם היא פתוחה בערב אבל תמיד יש אפשרות לטייל ולקחת טאיק אווי. בראש פינה יש המון מסעדות שוב עיני בראסט. אנחנו אכלנו קינוחים בשוקולטה מקום לארוחות קלות עם המון אוירה באתר השחזור. בגוש חלב יש שתי מסעדות מזרחיות טובות אחת בתחנת הדלק אכלנו שם סלטים מאד טריים לפני שבועיים אבל שמעתיש גם הבשרים שם טובים אכלנו צהריים לא יודעת מה קורה בערב. מסעדה נוספת אלי ואלי משהוא כזה (סליחה שאני לא זוכרת). אם אתם רוצים לקנות דברים ולהכין בעצמכם, יש את טיב טעם בכרמיאל ברחוב הכבאי 56 רק אל תצפי לסדר גודל כמו של ראשון לציון. עוד בכרמיאל לחם דגן מוכרים שם לחם מעולה ומעט גבינות הכתובת: מעלה כמון 29 באזור התעשיה. נזכרתי לחם טוב יש גם באמירים זה נקרא לחם 77 . טיולים נחל עמוד עליון אבל כבר המון זמן לא היינו. אם אתם מתענינים במצודת ביריה יש שם אתר הנצחה. תהנו.

מסלולי מים

תרדו לבטיחה ותעשו את המג'רסה או את הזאכי, קיאקים באבו קיאק או בגדות (לפני גשר הפקק), בריכת המשושים, מסלול בזוויתן או ביהודיה. כמו כן אתם יכולים להצפין לבניאס, לחצבאני ולשמורת הדן. שיהיה בכיף

drtrip

New member
הסוכה בחד נס נסגר לצערי אך...

ליד כחל יש כמה מקומות נהדרים. בית קפה- ממש בכניסה לכחל מקום יפה לקפה עם נוף מרהיב ואווירה נהדרת. הכי קרוב לשם זה צומת עמיעד כמובן פונים ימינה ויש שם את מסעדת ורד הגליל מסעדה בשרית כמו כן טיולי סוסים וממליצה במיוחד על ספא קרוב לטבע לגבי פינוקים ומסאזים אם אתם אוהבים. מסעדה טובה במיוחד יש בראש פינה וקוראים לה דוריס קצבים בשר משהו משהו... כמו כן יש את מסעדת ברלוצ'ה מסעדה ארגנטינאית. קפה ואוכל קל- ממליצה על ג'עוני, מלבד האוכל הטוב יש משחקי שולחן ואווירה נהדרת. שוקולטה-בית קפה מדהים בראש פינה העתיקה המבוסס על שוקולד. אטרקציות: ראפטינג נהר הירדן, טרקטורונים משמר הירדן. בהצלחה, תבלו ואל תשכחו לספר חוויות.

למעלה