תודה, וחידון נוסף, כפי שהבטחתי...

sysiphus

New member
תודה, וחידון נוסף, כפי שהבטחתי...

אני אורי, אגב. שלום לכולם. הגעתי הנה לא מזמן, בהזמנתו של חבר, הלוא הוא ניב. וכפי שהבטחתי, חידון, חלקו המשך לשאלות של ניב... 1. מה זה "אוהורה" ובאיזו שפה? 2. שתי וולקניות מהסרטים המשיכו לשחק בסדרות קומיות מצליחות מאוד בארה"ב? איזה וולקניות, אילו סרטים ומה הן סדרות הקומדיה...? 3. בן כמה היה מק´קוי כשביקר על האנטרפרייז-D, ומה הייתה דרגתו? איזה משפט בלתי נשכח הוא אמר לדייטה? 4. קצת קלה: מי היה הקפטן של האנטרפרייז-B? 5. מהו מספר רישומה של נושאת המטוסים אנטרפרייז המשרתת בימינו אנו בצי ארה"ב, ועוד בזירת אפגניסטן...? איפה עגנה בזמן הסרט מס"ב 4? 6. ממש קלה: באיזה סרט מפורסם - לא של מס"ב - שיחק אותו מלקולם מקדאוול? 7. מי משחק את Q2, באיזה פרק, ומאיזו סדרה אחרת הוא מפורסם? 8. עוד אחת קלה: איזה מדען מפורסם ביקר על סיפון האנטרפרייז-D? מתי? לאיזה פרק צולם? 9. סבירה-פלוס: איזה דמויות משחקת אשתו של ג´ין רודנברי, מייג´ל, לאורך הסדרה כולה? 10. ברעיון המקורי של הסדרה מס"ב שהציג ג´ין רודנברי, מה היה שמה של ספינת החלל? תשובות כמסר אישי אלי, או לאימייל שלי, [email protected] יום טוב ושבוע טוב!

sysiphus

New member
תגידו, באמת צריך חידון?

אני לא ממש אוהב אותם, אבל הנחתי שאנשים פה כן אוהבים... אז אולי טעיתי, ואולי השאלות קשות... לגלות את התשובות?

למעלה