תודה וסליחה

sap131

New member
תודה וסליחה

בגלל שאני חדשה בפורום ובחיים לא הייתי בשום פורום לפני אני לא יודעת לשרשר הודעות אני לא בטוחה שאני אפילו יודעת מזה אז אני מאוד ישמח עם תלמדו אותי ככה אני לא יעצבן אתכם יותר....תודה!

כנסי

אם יש הודעה או תגובה מסויימת שאת רוצה להגיב ספציפית אליה אז את פותחת אותה (לוחצת עליה) ואז כתוב לך למטה הוספת תגובה או הוספת תגובה מהירה... תנסי את שנייהם ותראי במה יותר נוח לך להישתמש... זה פחות או יותר אותו הדבר... ברגע שתלחצי על הוספת תגובה או על הוספת תגובה מהירה תראי מקום שמיועד שתכתבי בו את התגובה ואז תלחצי על שלח זה נקרא להגיד... אם את רוצה לפתוח הודעה חדשה (או במילים אחרות שרשור חדש) את לוחצת על הוספת הודעה בראש הדף וככה נפתח שרשור חדש שרשור חדש פותחים אך ורק לנושא חדש ורק אם את לא מוצאת שום מקום אחר לשרשר אליו את ההודעה שלך.. אם לא הבנת תגידי לי ואני ישים הסבר יותר ברור

יודעת מה.. כנסי לפה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1502&a=79207&c=8007&sc=0&ssc=0 לקוח מפורום דוגמנות

sap131

New member
הבנתי פחות או יותר

הבנתי פחות או יותר אני ינסה לעשות את זה ככה ועם יהיה בעיות מקסימום תגידו לי...תודה!!!

sap131

New member
prinsesa de amor!!!

אני הבנתי פחות או יותר איך לשרשר אבל לדוגמא שפתחתי הודעה חדשה בגלל שרציתי שישלחו לי קטעים של קטנטנות שהם היו בדיסני כולם אמרו לי שיכולתי לשרשר את זה ולא היה לי פשוט למה אז לא הבנתי מה הם רוצים ממני...חחח...אז בבקשה תגידו לי מתי אני יכולה לפתוח הודעה חדשה כי אני לא כל כך יודעת ופורומים זה לא הצד החזק שלי
....אז אני מקווה שתבינו ותודה על היחס!

תראי..

את פתחת המון שרשורים ובכל שרשור הייתה בקשה אחרת... במקום לפתוח שרשור חדש בשביל כל בקשה יכול לשרשר את כל הבקשות שלך לאותו שרשור... ודרך אגב קוראים לי שחף

sap131

New member
אה טוב...

תודה רבה...שחף!...אני עכשיו הבנתיל מה כעסתם עליי...חחח...ואני מבטיחה שזה לא יקרה שוב...עם יהיה לי בקשות אחרות אני ישרשר אותם לאיפה שיש את כל הבקשות שלי...תודה רבה על היחס...וסליחה

למעלה