תודה ועוד כמה שאלות

תודה ועוד כמה שאלות

אז מה עדיף לי לעשות לרכוש כרטיס רשת יקר וטוב נניח של 3 com ואז מי יתקין לי את זה? או שאפשר לבקש מהחברה המזמינה מראש כרטיס רשת טוב? איך זה עובד אני פשוט רוצה לקבל המלצה לכרטיס הרשת הכי הכי טוב מה כדאי ואיפה קונים וחוץ מזה האם ניתן לבקש מהטכנאי שמגדיר את כל ההגדרות שיסדר לי את זה? האם הטכנאי הזה שמגיע ג ם בודק את מהירות החיבור ועושה אופיטימיזיצה.אם כן אז זה שווה

JaMeS_b0nD

New member
תראי...

עדיף לרכוש כרטיס רשת טוב, לא זה לא יקר, אבל זה שווה. לא נראה לי שאת יכולה לבקש מהחברה שמביאה לך את הכרטיס רשת שתביא לך את הכרטיס שאת רוצה. זה לא אפשרי, יש להם את הכרטיס הבסיסי וזהו. רב הסיכויים שמי שיצטרך להתקין לך את הכרטיס יהיה את בעצמך- אלא אם תזמיני טכנאי במיוחד להתקין אותו. את חייבת להבדיל בין 2 סוגי טכנאים: 1. זה הטכנאי שבזק מביאים כדי באמת לבדוק את המהירות וכל הסינכרון, ו-2. יש את הטכנאי של החברה שבזק עובדים איתם שהם אחראים על ה``משחק`` עם המחשב שלך - התקנת כרטיס רשת, הגדרות, חייגן, וכל השטויות. לפי דעתי יש אפשרות שתזמיני התקנה של טכנאי: תגידי לבזק שכבר מותקן אצלך כרטיס רשת בבית, תקני בנתיים את הכרטיס שאת רוצה וכשהטכנאי יבוא אליך הביתה רק כדי להגדיר את המחשב- תבקשי ממנו גם להתקין לך את הכרטיס רשת ביחד עם כל ההגדרות. שוב הכרטיסים הכי מוכרים וטובים מבחינתי הם של : 3COM לא משנה כרגע מה- שיהיה: ethernet 10/100 וזהו. אם יש לך עוד שאלות תשאירי לי אותם פה- אני ינסה לענות לך כמה שיותר פרטים: (מתי באים לעשות לך את ההתקנה בכלל?)

למעלה