תודה וקבלו
...

פ ר פ ר 18

New member
תודה וקבלו../images/Emo24.gif...

ותודה על הכל אני אנסה להפתח כי אני באמת צריכה את זה... אז תודה לכולם אוהבת אותכם

רותם טל

New member
אז פרפר,יש לי שאלה

אמרת שההורים שלך לא גרושים ולא פרודים, אז מה קורה איתם?

פ ר פ ר 18

New member
מסובך../images/Emo7.gif

הם לא גרושים ולא פרודים אבל הם כל הזמן רבים!!! הם חיים ביחד כבר 25 שנה והם לא מסתדרים והם לא מתגרשים. אבא שלי רוצה לעזוב,הוא מחפש מקום חדש לגור בו,אבל בתכלס הוא לא יזוז מהבית.

NaDaV18

New member
אני מנסה להבין

הם בטיפול פסיכולוגי כלשהו? את ביחסים טובים עם אמא שלך? אולי תדברי איתה על זה,לא בקטע של הגירושים,אלא בקטע שזה קשה לך ולאחותך

פ ר פ ר 18

New member
../images/Emo10.gif|אז זהו שלא!!!

הם לא הולכים לייעוץ כי הם ההורים שאומרים לעצמם:"מי אני פסיכולוג? איפה נשמע דבר כזה!!!" וכן אני בקשר חזק עם אמא שלי והיא יוגעת עד כמה זה קשה לנו והיא שומרת את זה בפנים אני רואה את העצב שלה בעיניים אבל היא תעשה הכל בכדי שאני ואחותי נהייה מאושרות

NaDaV18

New member
רגע,

ובת כמה אחותך? ואיך אתם מתמודדות עם הקטע שהם כל הזמן רבים? את כבר בקטע שאת מעדיפה שהם יפרדו? כי את יודעת לפעמים מעדיפים שיהיה הורים יחד ושיריבו מאשר בורים גרושים

פ ר פ ר 18

New member
שיתגרשו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

|אחותי בת 25 היא כבר עזבה את הבית לפני 10 שנים ועברה לסבתא שלי כי היא לא יכלה יותר ואני נשארתי פה איתם... אני רוצה שיתגרשו אני מתחננת לה´ כמעט כל ריב שלהם

רותם טל

New member
את האמת שאין לי הרבה להגיד על זה

כי זה לא משהו שאת יכולה לעשות, אלא זה צריך לבוא מהם. אבל בתאכלס את תעוד מע הולכת לצבא לא?

פ ר פ ר 18

New member
כן אני יודעת../images/Emo6.gif

ואני מחכה לזה בקוצר רוח!!!!!!!! רק לעזוב הכל וללכת!!!!!!!!

פ ר פ ר 18

New member
כן אני יודעת../images/Emo6.gif

ואני מחכה לזה בקוצר רוח!!!!!!!! רק לעזוב הכל וללכת!!!!!!!!

NaDaV18

New member
חשבתי על זה

שיש מל א בני זוג שנשארים ביחד מלא שנים ושבכלל אל טוב להם ביחד אבל הם מפחדים מלהיות לבד וכל השינוי הזה לאיפה את מתגייסת?

פ ר פ ר 18

New member
../images/Emo104.gifכנראה...

למג"ב... אני בדרך למיונים,אני מחכה שיביאו לי סוף סוף את התאריך לגיבוש... אני מעוד רוצה להגיע לשם ואני יצליח

למעלה